Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Έντονοι ρυθμοί στο Ζέεφελντ… χωρίς Φετφατζίδη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ανέτοιμος φάνηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης, που ένιωσε ενοχλήσεις, χωρίς όμως να έχει κάτι το ανησυχητικό.
 
Σε έντονους ρυθμούς συνεχίστηκε την Τετάρτη το πρωί η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ.
 
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο σημαντικό πρόβλημα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές του, με μοναδκή εξαίρεση τον Γιάννη Φετφατζίη.
 
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος ενσωματώθηκε χθες στην αποστολή, δεν φάνηκε έτοιμος να βγάλει όλο το πρόγραμμα της Τετάρτης.
 
Ο Φέτφα” προπονήθηκε μόνος του, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό, του έγινε αντιφλεγμονώδη ένεση και όπως τόνισε ο γιατρός των Πειραιωτών η κατάσταση του δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία.
 
Η προπόνηση διήρκεσε την καθιερωμένη 1,5 ώρα, ενώ στα πρώτα 45′ οι “ερυθρόλευκοι” επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης όπως τρέξιμο, ζέσταμα και κορόιδο.
 
Στο β’ μέρος του προγράμματος ο Βαλβέρδε “δούλεψε” με τους παίκτες του σε θέματα τακτικής όπως στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας (ο Ισπανός τεχνικός χώρισε σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές και τους έδειξε ασκήσεις τακτικής).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε