Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός “κατάπιε” την Ολίμπια με σούπερ Λάσμε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν ιδανική. Με πολύ καλή εμφάνιση δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Ολίμπια την οποία κέρδισε μέσα στη Λιουμπλιάνα με 85-67.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έδειξε χαρακτήρα και πέτυχε τη δεύτερη νίκη στην Ευρωλίγκα. Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι αντέδρασε άμεσα στην ήττα από τον Ολυμπιακό και πήρε σημαντικές βοήθειες από παίκτες που δεν ήταν μέχρι τώρα όσο καλοί θα ήθελε ο προπονητής τους.

Ο Πάνκο ξεκίνησε πολύ καλά και βοήθησε επιθετικά, ο Μασιούλις ήταν από την αρχή λίρα εκατό σε άμυνα και επίθεση αλλά αυτός που εντυπωσίασε ήταν ο Λάσμε. Ήταν αλάνθαστος στην επίθεση και στην άμυνα σκέπασε το καλάθι, κάνοντας 5 τάπες και μαζεύοντας 8 ριμπάουντ.

Διαμαντίδης, Σχορτσανίτης και Τσαρτσαρής δεν χριεάστηκε να ανεβάσουν στροφές αφού οι υπόλοιποι έκαναν εξαιρετικά τη δουλειά τους.

Ο Παναθηναϊκός πήρε από το πρώτο ημίχρονο διψήφια διαφορά και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στην Ολίμπια να τον αμφισβητήσει.

Οι “πράσινοι” ζευγάρωσαν τις νίκες τους και είναι μαζί με την Ρεάλ και την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην κορυφή του ομίλου.

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 38-50, 50-69, 67-85.

Ολίμπια (Φιλιπόφσκι): Γουότερς 10, Ρούπνικ 2, Πρέπελιτς 11, Μπλάζιτς 6, Ράνικο, Μούριτς 5, Μπέινς 16, Μπούπνιτς 6, Πέιτζ 9, Μότσνικ, Όμιτς 2.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 2, Πάνκο 9, Μασιούλις 18 (3/6 τρίποντα, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 4 λάθη), Άρμστρονγκ 2, Ούκιτς 14 (5/10 σουτ, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Λάσμε 13 (5/5 δίποντα, 3/3 βολές, 8 ριμπ., 5 τάπες), Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 5 (6 ασίστ), Κίτσεν 4, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος 12 (3/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Σχορτσανίτης 4.

Παναγιώταρος: Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας! (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε