Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Εντυπωσιάστηκε από Μαρινάκη ο Βαλβέρδε-Έρχεται σήμερα ο Ισπανός

Χωρίς καθυστερήσεις πιάνει δουλειά ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δουλειά πιάνει αμέσως ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αναμένεται απόψε στην Αθήνα. “Δεν μπορούσε να πεί οχι στο όραμα του Μαρινάκη”, δήλωσε ο συνεργάτης του Βάσκου τεχνικού.

“Ήταν καταλυτικός ο ρόλος του κ. Μαρινάκη. Ο Ερνέστο μού είπε τα καλύτερα και το πόσο εντυπωσιάστηκε. Ο Ερνέστο είπε τώρα το “ναι”,  γιατί έλυσε κάποια προβλήματα που δεν του επέτρεπαν να αναλάβει προηγουμένως. Ήταν δε τέτοιο το όραμα που του παρουσίασε ο κ. Μαρινάκης που δεν ήταν εύκολο και δεν ήθελε να πει όχι”, δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο Γιόν Ασπιάθου.

Ο στενός συνεργάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε και για τους στόχους που έχουν διαμορφωθεί για τον Ολυμπιακό:
“Αυτό που ελπίζουμε είναι να φέρουμε τον Ολυμπιακό στο επίπεδο που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι καλή η κατάστασή του. Θέλουμε να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, πώς λειτουργούν, να δουλέψουμε μαζί τους και να τους περάσουμε τα πράγματα που θέλουμε. Έχουμε εικόνα του Ολυμπιακού, προσωπικά τον έχω παρακολουθήσει αρκετά. Ξέρω τι παρουσίασε. Η ομάδα χρειάζεται πρώτα απ’ όλα εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Έχει ποιοτικούς παίκτες όπως ο Ριέρα και ο Ιμπαγάσα. Αυτό που πρέπει είναι να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της, να πατήσει γερά στα πόδια της”.

Ο Βαλβέρδε αναμένεται στην Αθήνα στις 9 το βράδυ. Η δουλειά έχει ήδη αρχίσει για τον Ισπανό, ο οποίος έχει κάνει έναν πρώτο σχεδιασμό.

Μαρινάκης προς Βαλβέρδε: “Πάρε ο,τι θες”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε