Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Επανάσταση στην Πριμέρα! – Ξεσηκώθηκαν εναντίον Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Σεβίλλης, 12 ομάδες του ισπανικού πρωτάθληματος αντιδρούν για τα χρήματα που λαμβάνουν οι δύο μεγαλύτεροι σύλλογοι της χώρας από τα τηλεοπτικά.

Συγκεκριμένα Ρεάλ και Μπαρτσελόνα βάζουν στα ταμεία τους 140 εκατ. ευρώ έκαστος, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι εισπράτουν 322 εκατ. Την άποψη πως το ποσοστό που αγγίζει το 47% δεν είναι δίκαιο για τις άλλες ομάδες (παρά το γεγονός πως Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι οι δύο πιο εμπορικές ομάδες στην Ισπανία) συμμερίστηκε πρώτος ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο, ο οποίος συγκάλεσε σύσκεψη μεταξύ των ομάδων για το θέμα.

Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι 12 ομάδων (Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Βιγιαρεάλ, Μάλαγα, Σαραγόσα, Οσασούνα, Μπέτις, Γρανάδα, Ρασίνγκ Σανταντέρ και Εσπανιόλ), ενώ οι υπόλοιποι κράτησαν ουδέτερη στάση.

Ο Ντελ Νίδο προανήγγειλε και νέα συνάντηση στην οποία θα κληθούν εκπρόσωποι και της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, ωστόσο τόνισε πως “μετά από αυτή την ενέργεια, δεν υπάρχει γυρισμός”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε