Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Επανεκκίνηση… με το ενδιαφέρον σε Θεσσαλονίκη και Ν. Σμύρνη

Επανεκκίνηση… με το ενδιαφέρον σε Θεσσαλονίκη και Ν. Σμύρνη

Μετά από μία εβδομάδα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, η Σούπερ Λίγκα βρίσκεται και πάλι στη “σέντρα”, με τρεις σημαντικές αναμετρήσεις στην “αυλαία” της 23ης ημέρας της.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μίνι… ντέρμπι λεκανοπεδίου στη Νέα Σμύρνη. Χωρίς να έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και τρεις αγωνιστικές, οι “κυανέρυθροι” υποδέχονται τον Ατρόμητο, που θέλει οπωσδήποτε το “διπλό”. Οι Περιστεριώτες ελπίζουν σε τουλάχιστον θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη και παράλληλα σε “γκέλα” της ΑΕΚ στο “Βικελίδης”, έτσι ώστε να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην 4η θέση της βαθμολογίας και να μείνουν σε… τροχιά πλέι-οφ. Απ’ την άλλη, οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, μιας και απέχουν μόλις πέντε βαθμούς από τω ζώνη του υποβιβασμού.

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κρίσιμη αναμέτρηση για τους στόχους των δυο ομάδων. Η μεν Ξάνθη θέλει το “τρίποντο” για να μην εξαντλήσει τις ελπίδες της για είσοδο στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ. Απ’ την άλλη οι Αγρινιώτες βρίσκονται στην 14η θέση της Σούπερ Λίγκας και θέλουν να κάνουν το “διπλό” προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στη “μεγάλη” κατηγορία. Υπενθυμίζουμε πως οι “ακρίτες” είναι εδώ και τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη αλλά και χωρίς γκολ, με την απουσία του τιμωρημένου Μαρκόφσκι να λειτουργεί σίγουρα αρνητικά στο τελευταίο σκέλος.

ΑΡΗΣ – A.E.K.

Ένα ματς με… πολλές ιδιαιτερότητες. Οι “κίτρινοι” παίζουν- μάλλον- το… τελευταίο τους χαρτί για είσοδο στα πλέι-οφ. Η Ένωση απ’ την άλλη μονοπωλεί το αθλητικό ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα, αλλά για λάθος λόγους. Τα οικονομικά προβλήματα, το… σήριαλ της μετεγγραφής του Μανωλά, αλλά και η αβεβαιότητα για την βιωσημότητα της, έχουν κάνει δύσκολο το έργο του Νίκου Κωστένογλου, που προσπαθεί να παρατάξει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα έχει το μυαλό του μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Το σίγουρο είναι πως σε περίπτωση ήττας της ΑΕΚ και νίκης του Ατρόμητου -νωρίτερα- οι “κιτρινόμαυροι” θα νιώσουν την… ανάσα των Περιστεριωτών ακόμη πιο έντονα. (η μεταξύ τους διαφορά θα πέσει στον ένα βαθμό).

Το πλήρες πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 03 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15
SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 19:30
ΑΡΗΣ – A.E.K. 19:30

Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.Ε. 15:00
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 15:00
ΔΟΞΑ ΔΡ. – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15
Ο.Φ.Η. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:15
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ. 19:30

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε