Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Επαρχιώτης, μάγκας, Πειραιώτης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με κορυφαίο και σκόρερ τον Φουστέρ ο Ολυμπιακός Πειραιώς επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0, διατήρησε το +7 από τον Παναθηναϊκό και το αήττητο στην επαρχία. Δείτε το βίντεο.

Βαλβέρδε: Τώρα νίκη στην Τούμπα

Το LIVE  του αγώνα

Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά έκαναν το 8 στα 8 στην επαρχία, ενώ διατήρησαν και το μηδέν παθητικό. Οι ερυθρόλευκοι του Βόλου όμως ήταν αυτοί που ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Απείλησαν μόλις στο 10΄με τον Πάρντο να προλαβαίνει τον Μπρέσκα, όμως στο 19΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ιμπαγάσα έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε στον Ριέρα ο οποίος “ξάπλωσε” τον Ντολεζάι και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Φουστέρ.
 
Το 7ο γκολ του Ισπανού στο πρωτάθλημα, όμως, δεν έλυσε να τα πόδια των συμπαικτών του αφού οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι. Στο 35΄ ο Καλόπουλος αρνήθηκε παράβαση του Τοροσίδη στον Σολάκη μέσα στην περιοχή, ενώ στο 38΄Πάρντο έσωσε στην κεφαλιά του Μπρέσκα.
 
Η σημαντικότερη ευκαιρία των γηπεδούχων όμως σημειώθηκε στο 44΄όταν ο Πάρντο έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Σολάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε. Οι παίκτες του Βαλβέρδε ανέβασαν την απόδοση τους με κορυφαίο τον Φουστέρ. Ο Ριέρα στο 50΄και ο Μιραλάς στο 57΄δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Γιακούποβιτς, ενώ εκπληκτικό σκαφτό σουτ του Φουστέρ στο 58΄πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 61΄π έκανε την πρώτη του συμμετοχή με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος εφτά λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να σκοράρει μετά από φάουλ του Ιμπαγάσα.
 
Στο 81΄μετά από ακόμα μία θεαματική ενέργεια του Φουστέρ ο Αλγερινός βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Γιακούποβιτς, όπως και στο τετ α τετ με τον Χολέμπας στις καθυστερήσεις κράτησε το 1-0.
 
Το ματς παρακολούθησε από τις κερκίδες ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως τους 10.000 φίλους του πρωτοπόρου και αυτούς των γηπεδούχων δεν τους χώριζαν κενές εξέδρες σε μία πρωτόγνωρη για ελληνικό γήπεδο ατμόσφαιρα.
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σολάκης (59′ Ακόστα), Ντολεζάι, Ρόκας, Σελέζι, Τόμας, Καπετάνος (71′ Μητρόπουλος), Μπερτόλντι (46′ Μαρτίν), Μόνχε, Μπρέσκα, Αλβάρεζ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα (79′ Χολέμπας), Μιραλάς (73′ Ζαϊρί), Φουστέρ, Πάντελιτς (61′ Τζεμπούρ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε