Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Επεισόδια και διακοπή στο Καυτανζόγλειο! – Δείτε το βίντεο

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησαν οι εντός έδρας υποχρεώσεις του Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής καθώς ο αγώνας με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου διεκόπη λόγω επεισοδίων που ξέσπασαν με αφορμή ένα πανό. Απειλεί με έξωση τον “γηραιό” από το Καυτανζόγλειο ο Μπιτσαξής.
Συγκεκριμένα λίγο μετά το 5ο λεπτό της αναμέτρησης οπαδοί του Ηρακλή ανέβασαν στην Θυρα 13 ένα πανό κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου. Ο διαιτητής Ισαάκ Τσακαλίδης, μόλις είδε πανό, διέκοψε το παιχνίδι και έδωσε εντολή να κατέβει, ωστόσο οι φίλοι του Ηρακλή ήταν αμετακίνητοι.
 
Τα πράγματα ξέφυγαν όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ πλησίασαν τους οπαδούς του Ηρακλή και τους ζήτησαν να κατέβει το συγκεκριμένο πανό. Προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια και για αρκετή ώρα το Καυτανζόγλειο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ανάμεσα στους οπαδούς και την αστυνομία.
 
Ο διαιτητής του συνδέσμου Χαλκιδικής πήρε τις ομάδες, τις οδήγησε στα αποδυτήρια και διέκοψε το ματς. Στον αγωνιστικό χώρο ήταν οι άνθρωποι του Ηρακλή που του ζητούσαν να συνεχίσει κανονικά, αυτός όμως ήταν ανένδοτος. Τελικά ο Ισαάκ Τσακαλίδης έκλεισε το φύλλο αγώνος, κάτι που σημαίνει την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Για τα επεισόδια συνελήφθησαν 3 άτομα, ηλικίας 29, 19 και 36 ετών που θα οδηγηθούν αύριο το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

“Προκλητική και αυθαίρετη η διακοπή”

Αργότερα η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας το διαιτητή: “Η στόχευση του σωματείου του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΑΑΛΟΝΙΚΗΣ πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Δεν είναι δυνατό όταν σε ολόκληρη την Ελλάδα αναρτώνται πανό με υβριστικό περιεχόμενο προς τους θεσμικούς φορείς της χώρας οι αγώνες να συνεχίζονται κανονικά και  σε αγώνες του ΗΡΑΚΛΗ ο διαιτητής με προκλητικό και αυθαίρετο τρόπο να διακόπτει χωρίς προειδοποίηση τον αγώνα με πρόφαση πανό στο οποίο εμφανιζόταν οι λέξεις «Παπαγαλάκια δημοσιογράφοι». Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καταγγέλλει τον διαιτητή κ. Ισαάκ Τσακαλίδη του συνδέσμου Χαλκιδικής και θα προβεί άμεσα σε κάθε νόμιμη διαδικασία εναντίον του”

Απειλεί με έξωση τον Ηρακλή ο Μπιτσαξής!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε