Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Επεισόδια μετά τον αγώνα των αιωνίων: Έκρηξη σε σύνδεσμο – Ξύλο στα Χανιά – Επίθεση στον Βασσάρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επεισόδια βίας την επόμενη του αγώνα των αιωνίων σε όλη τη χώρα.

Τα ξημερώματα έκρηξη σημειώθηκε στις 2.30 στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Αναβρύτων 8, στο Μαρούσι, όπου στεγάζονται γραφεία αθλητικού συνδέσμου του Παναθηναϊκού. Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας και έσπασαν τα τζάμια ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου.

Επίθεση από τέσσερις άγνωστους δέχθηκε χθες στις 11.25 το βράδυ στα Καμίνια ο διαιτητής Κύρος Βασάρας. Ο κ. Βασάρας έβγαινε από ταξί όταν οι τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο μοτοποδήλατα του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά. Ο ίδιος δεν θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στα Χανιά μετά το τέλος του αγώνα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 20 ατόμων. Όπως έγινε γνωστό 50 περίπου άτομα πήγαν σε αθλητικό σύνδεσμό και έκαναν επίθεση με πέτρες, σπάζοντας ό,τι έβρισκαν. Προκάλεσαν ζημιές σε τρία αυτοκίνητα και ένα μαγαζί. Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ Χανίων. Τα πρώτα 50 άτομα τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται, ενώ τα είκοσι άτομα, εγκλωβίστηκαν σε ταράτσα και συνελήφθησαν.

Από τους συλληφθέντες οι τέσσερις είναι ανήλικοι. Στην ταράτσα όπου συνελήφθησαν, βρέθη-καν φωτοβολίδες, σιδερογροθιές, μεταλλικός κρίκος, σιδερένια πτυσσόμενα κλομπ, κεφαλές τρυπανιού και ξύλινοι ράβδοι, ενώ στα γραφεία του συνδέσμου βρέθηκαν μαύρες κουκούλες, φωτοβολίδες και σιδερογροθιά.

Δώδεκα συλλήψεις μετά τον αγώνα

Στο μεταξύ, δώδεκα άτομα συνελήφθησαν χθες από την αστυνομία πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ – Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο.Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τέσσερις συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών, έξι για κατοχή κροτίδων και βεγγαλικών, ένας για κατοχή πλαστού χαρτονομίσματος και ένας γιατί πετούσε αντικείμενα στις αστυνομικές διμοιρίες.

Πριν από την έναρξη του 2ου ημιχρόνου δημιούργησαν επεισόδια έξω από τη θύρα 35 όπου οπαδοί του ΠΑΟ δεν έμπαιναν στις θέσεις τους και άρχισαν να πετούν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση μιας χειροβομβίδας κρότου λάμψης και κατάφεραν να απωθήσουν τους οπαδούς, ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίσθηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί. Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν χθες από την αστυνομία πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ – Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τέσσερις συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών, έξι για κατοχή κροτίδων και βεγγαλικών, ένας για κατοχή πλαστού χαρτονομίσματος και ένας γιατί πετούσε αντικείμενα στις αστυνομικές διμοιρίες.

Πριν από την έναρξη του 2ου ημιχρόνου δημιούργησαν επεισόδια έξω από τη θύρα 35 όπου οπαδοί του ΠΑΟ δεν έμπαιναν στις θέσεις τους και άρχισαν να πετούν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση μιας χειροβομβίδας κρότου λάμψης και κατάφεραν να απωθήσουν τους οπαδούς, ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίσθηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

Διαβάστε επίσης: Επική ανατροπή με Σισέ: ΠΑΟ – ΟΣΦΠ 2-1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε