Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Επεισόδια σε αγώνα στην Κύπρο – Τραυματίας γυναίκα δημοσιογράφος και κάμεραμεν

Μία δημοσιογράφος και δύο κινηματογραφιστές τραυματίστηκαν από επεισόδια, που σημειώθηκαν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ (2-0), στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά το τέλος του αγώνα, περίπου 300 άτομα, οπαδοί και των δύο ομάδων, συνεπλάκησαν, ρίχνοντας ξύλα και πέτρες. Όταν συνεργεία ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, συνοδευμένα από γυναίκα δημοσιογράφο, πλησίασαν τους νεαρούς για να καταγράψουν εικόνες των επεισοδίων, περίπου 30 νεαροί στράφηκαν εναντίον τους και τους επιτέθηκαν.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να πέσει στο έδαφος και να σπάσει η κάμερα ενός από τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια και ο κινηματογραφιστής να χτυπηθεί από πέτρα στο χέρι. Ταυτόχρονα, οι νεαροί άρχισαν να τραβούν από το σακάκι και να σπρώχνουν τη δημοσιογράφο, ενώ αδέσποτες πέτρες χτύπησαν και ανθρώπους που βρίσκονταν στο γύρω χώρο.

Ωστόσο, από όσους δέχθηκαν επιθέσεις ουδείς τραυματίστηκε σοβαρά.

Η δημοσιογράφος και οι δύο κινηματογραφιστές μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, όπου έδωσαν κατάθεση για τις συνθήκες τραυματισμού τους. Η Αστυνομία συνέλαβε 16χρονο μαθητή, ο οποίος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε