Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Επεισόδια στο Πανθεσσαλικό- Τον αναίτιο ξυλοδαρμό του από τα ΜΑΤ καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεϊκόπουλος

Επεισόδια στο Πανθεσσαλικό- Τον αναίτιο ξυλοδαρμό του από τα ΜΑΤ καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεϊκόπουλος

Ενταση στο Πανθεσσαλικό στάδιο μετά τη λήξη του τοπικού ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου. O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλος καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του από τα ΜΑΤ.

Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν και χτύπησαν αναίτια αρκετούς φιλάθλους, μεταξύ αυτών και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, όπως κατήγγειλε ο ίδιος στο e-volos.

Στο γήπεδο έσπευσαν ασθενοφόρα. Ένας 35χρονος μεταφέρεται στο νοσοκομείο του Βόλου αφού τον ψέκασαν με δακρυγόνο στα μάτια.

Ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ πήγε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας  και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Απόστολου Αλαμάνα, μετά και την επίθεση που δέχθηκε στο Πανθεσσαλικό, τόσο ο ίδιος, όσο και ο πατέρας του και δεκάδες φίλαθλοι της Νίκης Βόλου.

Σύμφωνα μάλιστα με το e-Volos.gr  ο Βουλευτής Μαγνησίας δεν αποκλείεται να καταθέσει μηνύσεις έναντι αυτού ή αυτών των ανδρών των ΜΑΤ που τον χτύπησαν.

Για την ιστορία το ντέρμπι έληξε ισόπαλο 0-0.

Διαβάστε επίσης: Ξυλοκόπησαν τον Δημήτρη Στρατούλη στο ΟΑΚΑ – “Θα σε σκοτώσουμε τώρα” του είπαν, καταγγέλλει ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε