Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Επεισοδιακή Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ – Γιαούρτωσαν τον Χατζηχήστο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο εκ των ηγετικών στελεχών της Original, Χρήστος Πινκερίδης, γιαούρτωσε τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, την ώρα που ο δεύτερος είχε πάρει τον λόγο και βρισκόταν στο βήμα, κατά την τακτική Γενική Συνέλευση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.. Στο επίκεντρο το θέμα του γηπέδου.

Ο Πινκερίδης, απευθυνόμενος στον Χατζηχρήστο, του είπε: “Εσύ φταις για όλα. Εσύ είσαι η αιτία του κακού, σταμάτα πια φύγε. Ήρθα εδώ πέρα μόνος να σου τα πω μπροστά σε όλους. Τέλος, φτάνει πια”.

Ο Πινκερίδης είναι ένας από τους επτά ιδιοκτήτες στο “δωματιάκι” της Original. Για πολλά χρόνια ήταν στην ηγετική ομάδα του συνδέσμου και αποχώρησε μετά τη διάσπαση του 1998. Ο Χατζηχρήστος αντέδρασε ψύχραιμα αποδίδοντας το περιστατικό σε προσωπική τους κόντρα που κρατά χρόνια.

Από εκεί και πέρα στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης ήταν το θέμα του γηπέδου και προέκυψε από τις συζητήσεις πως όποιος εγγυηθεί σε οικονομικό επίπεδο για το γήπεδο με οποιοδήποτε σχέδιο, ξεκινούν αμέσως τα έργα.

Επικράτησαν δύο τάσεις στην ΓΣ. Η μια από τον πρώην πρόεδρο Θανάση Μιχαήλ και τον Βασίλη Καπετανόπουλο, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει ο νόμος και μπορούν τα έργα να ξεκινήσουν αμέσως.

Από την άλλη ο Βασίλης Τόγελος, θεωρεί ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το σχέδιο αυτό, καθώς δεν είναι κατοχυρωμένο νομικά. Ο πρόεδρος Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, από την πλευρά του έχει ξεκινήσει επαφές με ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα, για να δει τι συμβαίνει σε νομικό επίπεδο.

Άφησε εκτός αποστολής τον Κατσικοκέρη ο Λίνεν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε