Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Επεισοδιακή και η εκδίκαση

Άνθρωποι του ΠΑΣ και του ΟΦΗ παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Football League.
Η εκδίκαση της υπόθεσης των όσων έγιναν προ δεκαημέρου στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ ήταν επεισοδιακή καθώς πειλήθηκε περισσότερες από δέκα φορές σύρραξη στην τρίωρης διάρκειας ακροαματική διαδικασία.

Η πλευράς του ΠΑΣ απολογήθηκε για τη διακοπή του αγώνα και την επίθεση που δέχτηκε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης, από οπαδό των γηπεδούχων. Ζήτησαν τη δημόσια προβολή ενός ιδιωτικού βίντεο, που όπως ισχυρίζονται δείχνει πως δεν χτύπησε ο οπαδός τον τερματοφύλακα, αλλά συνέβη το αντίθετο. Το αίτημά τους, ωστόσο, αποδείχτηκε και αποδυναμώθηκε ο συγκεκριμένος ισχυρισμός. Πάντως οι εκπρόσωποι του ΠΑΣ έβαλαν κατά του Πολυχρόνη Βεζυρίδη τον οποίο χαρακτήρισαν ελεεινό ψεύτη και θεατρίνο, ενώ υπογράμμισαν πως το επεισόδιο ήταν στημένο κι έκαναν λόγο για απάτη.

Η πλευρά του ΟΦΗ, που είχε στο πλευρό της αρκετούς οπαδούς (που είναι παράλληλα και μικρομέτοχοι) αλλά και τον Νίκο Μαχλά, έκανε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα για διαστρέβλωση των συνθηκών τέλεσής του με σκοπό την τιμωρία του ΠΑΣ και την κατάκτηση των βαθμών της νίκης στα χαρτιά. Όπως ανέφεραν οι Κρητικοί, ο διαιτητής Λαμπρόπουλος είπε στα αποδυτήρια ότι διακόπτει οριστικά το ματς και μία ώρα μετά το παιχνίδι άρχισε ξανά. Παράλληλα τόνισαν ότι δεν αναγνωρίζουν τη διεξαγωγή του δευτέρου μέρους επικαλούμενοι και το γεγονός ότι ο Βεζυρίδης είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε