Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Επεισόδιο με Κατίδη και… αποκλεισμός – Κρούση σε Γκέκα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σοβαρό επεισόδιο στην ΑΕΚ ανάμεσα στο νεαρό μεσοεπιθετικό και τον γυμναστή της ομάδας, Γιώργο Πήδουλα, λίγες ώρες πριν τον σημαντικό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα – “Κιτρινόμαυρη” κρούση σε Φάνη Γκέκα

Μια έντονη λογομαχία που είχε ο Γιώργος Κατίδης με τον γυμναστή της ΑΕΚ Γιώργο Πήδουλα την προηγούμενη του κρίσιμου παιχνιδιού με τον ΠΑΣ, ήταν η αφορμή για να χάσει η Ένωση τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο Εβαντ Λίνεν πήρε το μέρος του γυμναστή, έδιωξε τον Κατίδη από το ξενοδοχείο και βέβαια τον απέκλεισε από την αποστολή του αγώνα με τους Γιαννιώτες.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν πλέον οι Σταματής και Παυλής. Ο Γερμανός είπε στον Κατίδη να ξανάρθει στα Σπάτα την Τετάρτη αφού την Τρίτη έχει προγραμματιστεί ρεπό και λογικά τότε θα απολογηθεί και στην διοίκηση για το παράπτωμα του. Είναι η δεύτερη φορά που ο Κατίδης έρχεται σε αντιπαράθεση με βοηθό του Λίνεν μετά το γνωστό επεισόδιο με τον Μανώλη Παπαδόπουλο.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Φάνης Γκέκας, μετά και την αποδέσμευση του από την Λεβάντε. Σύμφωνα με την “SportDay” η Ένωση του έχει κάνει την πρώτη κρούση. Οι δύο πλευρές ίσως να έχουν συνάντηση μέσα στο προσεχές διάστημα, για να συζητήσουν ενδεχόμενη συνεργασία τους, αν και το κασέ του παίκτη, θα είναι σίγουρα το μεγαλύτερο εμπόδιο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε