Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Έπεσαν… μπαλωθιές στο “Βικελίδης” – Μεγάλο “διπλό” του Πλατανιά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Κάνοντας μεγάλη εμφάνιση, η ομάδα των Χανίων επικράτησε εύκολα του Άρη με 2-0 στο “Κλ. Βικελίδης και πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα. Κακή εμφάνιση από τους Θεσσαλονικείς, που έδειξαν… ανήμποροι να κοντράρουν τους Κρητικούς και απογοήτευσαν τους οπαδούς τους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Παραιτήθηκε ο Κατσαβάκης!

Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με τον Άρη να έχει ελαφρά υπεροχή μέχρι το 15′, αλλά στην συνέχεια να μην μπορεί να απειλήσει την εστία των Κρητικών, να είναι επιρρεπής στα λάθη και να αφήνει πολλούς χώρους στους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Πλατανιά ισορρόπησαν το ματς, είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, πίεσαν ψηλά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 36′.

Ο Κάλαϊτζιτς, που λίγο νωρίτερα (28′) είχε… προειδοποιήσει τους “κίτρινους”, έπιασε δυνατό σουτ έξω απ’ την περιοχή των γηπεδούχων και νίκησε τον Βελλίδη για το 1-0. Τα κενά στην άμυνα του Άρη συνεχίστηκαν -όπως και η μουρμούρα απ’ την εξέδρα- και ο Πλατανιάς έφτασε μία ανάσα και σε δεύτερο τέρμα, αλλά ο πορτιέρε των Θεσσαλονικέων “νίκησε” στο τετ-α-τετ τον Αναστασάκο (41′).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι στο 55′ (!), αλλά το σουτ του Αγκάνθο -από πλεονεκτική θέση στην περιοχή- πέρασε άουτ. Ο Άρης συνέχισε να πιέζει,αλλά ο Πλατανιάς πέτυχε δεύτερο τέρμα, με τον Ουντότζι στο 66′ και “κλείδωσε” τη νίκη. Παρά τις προσπάθειες των “κίτρινων”, ο Πλατανιάς κατάφερε και έφυγε από το Βικελίδης με την εστία του απαραβίαστη.

Άρης (Μάκης Κατσαβάκης): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Αγκάνθο, Καπετάνος, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Σουνάς, Νταμαρλής (71’ Παπαστεριανός), Ασλανίδης (46’ Γκέσιος), Ψυχογιός, Κοέλιο (62’ Κανουλάς) 

Στον πάγκο: Διούδης, Παντίδος, Καζναφέρης, Αγγελούδης 

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Κάλαϊτζιτς, Ντοέ, Ούκαρ, Αγκιλέρα, Αναστασάκος (81’ Ναζλίδης), Ουντότζι, Μαρτσάκης 

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Γκονζάλες, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Μιρτσέτα, Γιακουμάκης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε