Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία Τσέλσι και Ντρογκμπά

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε την καριέρα του στους “μπλε” ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Ιβοριανός αποχαιρέτησε τους φίλους της ομάδας λίγες ημέρες μετά το θρίαμβο του Μονάχου.

Φαλκάο για αντί-Ντρογκμπά με 50 εκ. ευρώ

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Τσέλσι, Ρον Γκουρλέι ανακοίνωσε ουσιαστικό το τέλος της συνεργασίας με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά: “Είναι χωρίς αμφιβολία ένας θρύλος για την Τσέλσι και θα είναι για πάντα μέλος της ομάδας μας.

Ο Ιβοριανός μέσω επιστολής στην προσωπική του ιστοσελίδα είπε “αντίο” στους φίλους της ομάδας:

“Θα ήθελα να θέσω ένα τέλος στη φημολογία και να επιβεβαιώσω πως φεύγω από την Τσέλσι. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για μένα. Το Σάββατο είχαμε μια ιδιαίτερη στιγμή για όλους στο σύλλογο αλλά και τους φιλάθλους μας και είμαι πολύ υπερήφανος και για το δικό μου ρόλο στην προσπάθεια να κατακτήσουμε τίτλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, ιδιαίτερα τον Ρομάν και τους συμπαίκτες μου. Επίσης θα ήθελα να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της Τσέλσι για την αγάπη και τη στήριξη που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα και συνεχείς επιτυχίες στο μέλλον. Θα είστε πάντα στην καρδιά μου. 

Μετά από οκτώ σεζόν στην Τσέλσι, φεύγω από την ομάδα με την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του Champions League, απίστευτη λύπη μα ακόμη μεγαλύτερη αναγνώριση. Ακόμη και οι πιο ωραίες ιστορίες φτάνουν σε ένα τέλος. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώθηκε και είμαι έτοιμος να αφήσω τους μπλε. Με μεγάλη θλίψη και ακόμη περισσότερη ευγνωμοσύνη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την Τσέλσι. Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν εκείνο στο Μόναχο και είμαι ενθουσιασμένος που μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό καταφέραμε να κατακτήσουμε το Champions League. Αν και μια τέτοια εξέλιξη είναι πάντα μέσα στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή, παραμένω λυπημένος. Οφείλουμε να το αποδεχτούμε. Πέρα από όλα τα άλλα, θα θυμάμαι για πάντα τις σπουδαίες σεζόν που είχα στην ομάδα και τα συναισθήματα που έζησα και θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μου. Ευχαριστώ και πάλι τους οπαδούς για την τρομερή στήριξή τους. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα και ελπίζω να επιστρέψω κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά σε κάποιο άλλο πόστο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε