Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Έπεσαν τα φώτα και ο Πανσερραϊκός(;)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι Σερραίοι γνώρισαν καταδικαστική εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Ηρακλή και πλέον ελπίζουν μόνο σε θαύμα. Ο γηραιός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μακριά από το Καυτανζόγλειο σε ένα ματς που διακόπηκε για 35 λεπτά λόγω πτώση τάσης. Παραιτήθηκε ο Θεοδωρίδης.

Παριατήθηκε το ΔΣ του Πανσερραϊκού και ο Θεοδωρίδης

Το ματς ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες αλλά ο Ηρακλής έδειξε να το θέλει περισσότερο και παρά τη μεγάλη διακοπή λόγω πτώση τάσης στο γήπεδο των Σερρών έφτασε στη νίκη-χρυσάφι.

Ο Μαχόπ στο 15΄άνοιξε το δρόμο για τη νίκη πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα. Ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μετά την 35λεπτη διακοπή ο Ηρακλή έφτασε και στο δεύτερο τέρμα του.

Ο Μάρα ευστόχησε στο πέναλτι και έδωσε σημαντικότατο προβάδισμα στην ομάδα του. Το γκολ του Λεοζίνιο στο 55′ έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ο Ηρακλής πήρε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα ο Πανσερραϊκός έμεινε στην τελευταία θέση.

Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Αλβάρεζ, Άμο, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Σίντιτς (57΄Κις), Τριανταφύλλου, Παντελιάδης (46΄Μπέλιτς), Νταλέ (71΄Σουμπίνιο). Λεοζίνιο, Πάρκερ

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσαμπής, Κατσικάς, Ντάνι, Λίμα, Πίτου (83′ Κανακούδης), Μάρα, Κυριαζής, Μαχόπ (59΄Παπαστεριανός),Σολτάνι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε