Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Επέστρεψε και… καθάρισε – Νίκη του Άρη με Καστίγιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Νέρι Καστίγιο επέστρεψε στην ενδεκάδα των Θεσσαλονικέων, μετά την απομάκρυνση του Πρόμπιερζ και ήταν αυτός που… καθάρισε για τον Άρη. Νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ στο “Βικελίδης” σε ένα ματς με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και μετριότατο θέαμα.

Οι “κίτρινοι” πανηγύρισαν έτσι τη νίκη στο πρώτο τους παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Μίχαελ Πρόμπιερζ, σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Ο Αρης είχε τα ηνία της αναμέτρησης στο ξεκίνημα, την στιγμή που ο Αναστασιάδης αναγκάστηκε πολύ νωρίς να αλλάξει τα πλάνα του, περνώντας στο ματς τον Ντε Βινσέντι στην θέση του Ανδράλα στο 10′.

Δύο λεπτά αργότερα, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ, με τον Καστίγιο.

Αυτό που αντικρύσαμε στην συνέχεια θύμιζε περισσότερο με… αρένα, παρά με αγωνιστικό χώρο, αφού κυριάρχησαν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα είναι ότι ο διαιτητής Καλογερόπουλος έδειξε συνολικά τέσσερις κίτρινες κάρτες, από το 24′ μέχρι το 38′.

Το θέαμα συνέχισε να είναι κακό και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν την παραμικρή φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Η προσπάθεια των φιλοξενούμενων για να πάρουν έστω και τον βαθμό σταμάτησε στο 85′, όταν έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σκούφαλη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε