Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Επέστρεψε στην κορυφή, ΠΑΟΚ – Πανθρακικός 3-0

Ο Λίνο ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ
Ο Λίνο ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο “δικέφαλος του βορρά” λύγισε τον μαχητικό Πανθρακικό και επανήλθε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε νωθρά το ματς, ενώ έχασε και τον Κριαστιάνο στο 13΄με τον Εντίνιο να παίρνει την θέση του. Οι γηπεδούχοι, όμως, κατάφεραν να προηγηθούν την πρώτη φορά που πλησίασαν την εστία του Ρόκα. Στο 24΄ ο Βίτολο γέμισε μέσα στη περιοχή, ο Ρόκα απέκρουσε πάνω στη γραμμή το κοντινό πλασέ του Μουσλίμοβιτς και ο Μαλεζάς με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Πανθρακικός δεν επηρεάστηκε από το γκολ και συνέχισε να στέκεται καλά στην Τουμπά, όμως λίγο πριν το ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν και δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά τελείωσαν το ματς. Ο Σορλέν πήρε την ασίστ από τον Σνάουτσνερ και εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων έκανε το 2-0.

 
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τον Πανθρακικό να κερδίζει τις εντυπώσεις και τον ΠΑΟΚ την ουσία. Ο Χαλκιάς έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Μπέλεκ στο 76΄ και τρία λεπτά αργότερα ο Λίνο με διαγώνιο σουτ μετά από πάσα του Σορλέν έκανε το τελικό 3-0. Το σκορ αδικεί τους φιλοξενούμενους που σε ακόμα ένα ματς έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει όμως έναν αγώνα περισσότερο σε σχέση με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που αγωνίζονται την Κυριακή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε