Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Έπιασε δουλειά ο Γκαγκάτσης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με δικηγόρο τον Βασίλη Γκαγκάτση και μέσω υπομνήματος έγινε η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός.

Ο Γκαγκάτσης ισχυρίστηκε πως οι δηλώσεις του Μαρινάκη έγιναν με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΕΠΟ και όχι με αυτή του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού και επικαλέστηκε την διάταξη που αναφέρει ότι τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ κρίνονται μόνο από τη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας. Όσον αφορά την κατηγορία περί δημιουργίας αποστροφής στο φίλαθλο κοινό με τις δηλώσεις αυτές, ο Βασίλης Γκαγκάτσης, τόνισε πως τα εισιτήρια στους αγώνες της Σούπερ Λίγκα ήταν αυξημένα μετά τον αγώνα αυτό, ενώ για την φράση “Έγκλημα κατά της Ελλάδας”, ο Γκαγκάτσης παραδέχθηκε πως ήταν υπερβολική.
 
Στην απολογία του Γιάννη Μώραλη για τις δηλώσεις του κατά του διαιτητή Σταθόπουλου, ο Βασίλης Γκαγκάτσης τόνισε πως αφού η ΚΕΔ τιμώρησε τον διαιτητή, διαπίστωσε τα ίδια λάθη με αυτά που επισήμανε ο Μώραλης.
 
Τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, που κλήθηκε σε απολογία για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για τον διαιτητή Κουκουλάκη, εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος της “Ένωσης”, Χάρης Γρηγορίου. “Ο κ. Αδαμίδης είχε ηθική υποχρέωση να τοποθετηθεί. Τη δυσφήμιση και την απαξίωση του επαγγέλματος την έκανε ο κ. Κουκουλάκης που δεν έδωσε τέσσερα πέναλτι”, τόνισε ο Γρηγορίου, ενώ δικαιολογώντας τη φράση του προέδρου της ΑΕΚ, πως το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει, τόνισε ότι “Ήταν μια μεταφορική φράση και αναπαριστά την αγωνία του κ. Αδαμίδη”.
 
Η απόφαση αναμένεται μετά τις 20 Οκτωβρίου, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα απολογηθούν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Βόλου, ο Θοδωρής Ζαγοράκης για την ανακοίνωση μετά το ΠΑΟΚ – Άρης και ο Ολυμπιακός για την απάντηση “κύκλων της διοίκησης” στην επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε