Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Έπιασε δουλειά ο Μπόλονι – Μένουν στον ΠΑΟΚ Τσιρίλο και Αρίας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρουμάνο τεχνικό ξεκίνησε το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του “δικεφάλου του βορρά”. Μένουν Τσιρίλο και Αρίας. Στην πόρτα της εξόδου Σαβίνι και Ελ Ζαρ.

Ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ειδικά με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και ενημερώνεται για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας. Ο Ρουμάνος τεχνικός εισηγήθηκε θετικά στο θέμα της παραμονής των Μπρούνο Τσιρίλο και Ντιέγκο Αρίας με την διοίκηση των “ασπρόμαυρων” να τελειώνει και με τις δύο υποθέσεις τις επόμενες ημέρες.
 
Επίσης, έχει αποφασιστεί η με ανανέωση της συνεργασίας με τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ, καθώς ο Μαρονικός επιθετικός ζήτησε οι ετήσιες απολαβές του να είναι όσες και στην Λίβερπουλ (450.000 ευρώ) με τον ΠΑΟΚ να προσφέρει τα μισά, ενώ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα της αποδέσμευσης του Μάρκο Σαβίνι.
 
Την Παρασκευή ο Ρουμάνος τεχνικός ξεναγήθηκε από τον τεχνικό διευθυντή στους χώρους της Σουρωτής και του γηπέδου της Τούμπας, ενώ επιδίωξε συνάντηση και με μέλη του τεχνικού τιμ για μια πρώτη γνωριμία.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε