Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Έπιασε δουλειά ο Ζαρντίμ – Έτοιμος να υπογράψει ο Μανωλάς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει πιάσει ήδη δουλειά και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με τρεις συνεργάτες του. Με το στυλό στο χέρι περιμένει ο Κώστας Μανωλάς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά μετά την συμφωνία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, γεγονός που δείχνει πως μένουν μόνο τα τυπικά μένουν για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τις τελευταίες μέρες ο Ζαρντίμ έχει αρκετά dvd με φετινούς αγώνες του Ολυμπιακού, ώστε να σχηματίσει καλύτερη άποψη για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα και κάποιους παίκτες συγκεκριμένα.

Παράλληλα έχει καταλήξει και στους τρεις συνεργάτες, τους οποίους έχει ζητήσει να έρθουν μαζί του στον Πειραιά. Ο πρώτος είναι ο Αντόνιο Βιέιρα, ο οποίος είναι και ο πιο στενός συνεργάτης του. Ο δεύτερος είναι ο Νέλσον Καλντέιρα και τρίτος ο Νέλσον Ζαρντίμ. Ο συνονόματος του νέου προπονητή του Ολυμπιακού θα ενταχθεί στο τμήμα σκάουτινγκ και η δουλειά του είναι να αναλύει τους επόμενους αντιπάλους αλλά και παίκτες.

Την ίδια ώρα όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό πλησιάζει ο Κώστας Μανωλάς. Σύμφωνα με πληροφορίες η Πάρμα προσπάθησε να μπει σφήνα στην απόκτηση του παίκτη προσφέροντας 200.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο ο αμυντικός της ΑΕΚ φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τους “ερυθρόλευκους” έναντι 350.000 ευρώ τον χρόνο και ουσιαστικά περιμένει μία ειδοποίηση για να βάλει την υπογραφή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε