Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Έπιασε δουλειά στην Αυστρία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις προπονήσεις του στο Κιτσμπίχελ όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Λαχτάρα με Λέτο.

Οι διακοπές τελείωσαν και τα βάσανα ξεκινούν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που έπιασαν δουλειά λίγες ώρες μετά την άφιξη τους στην Αυστρία. Οι πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα αποτελούνταν από τους διεθνείς, ενώ στο άλλο ήταν όλοι οι υπόλοιποι.Οι Νίνης, Τζόρβας, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Σισέ και Γκοβού έκαναν μόνο τρέξιμο και διάφορες ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Οι υπόλοιποι αφού έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα.
 
Η πρώτη δυσάρεστη είδηση για τον Νίκο Νιόπλια δεν άργησε να έρθει, αφού είδε τον Σεμπάστιαν Λέτο να αποχωρεί από την προπόνηση. Ο Αργεντινός μέσος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη δεξιά γάμπα και έτσι υπό τον φόβο κάποιας μεγαλύτερης ζημιάς δεν συνέχισε το πρόγραμμα της προπόνησης. Πάντως σύμφωνα με τους ανθρώπους των πρασίνων δεν είναι κάτι σοβαρό και δεν αποκλείεται ακόμα και το απόγευμα ο Λέτο να πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε