Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έπιασε…πάτο στην Πλατεία – Στην τελευταία θέση η ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με γκολ του Λεωνίδα Καμπάνταη ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη και βύθισε τους κιτρινόμαυρους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από 5 αγωνιστικές. Ισοφάρισαν το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους οι “κυανέρυθροι” με 4 νίκες σε 5 ματς.

Το LIVE του αγώνα

Όλοι ήξεραν στην αρχή της σεζόν πως η φετινή ΑΕΚ δεν θα έχει τις προσδοκίες περασμένων ετών, ωστόσο ελάχιστοι θα περίμεναν πως μετά από 5 αγώνες θα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς νίκη και χωρίς να έχει παίξει ακόμα κάποιο ντέρμπι.

Οι νεαροί παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου προσπαθούν αλλά όπως φαίνεται δεν μπορούν και αν συνεχιστεί η αγωνιστική κατρακύλα το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο για την “Ένωση”.

Στη Νέα Σμύρνη οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν ψυχωμένα αλλά και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο μία κακή αμυντική αντίδραση στο 16΄έδωσε την ευκαιρία στον Καμπάνταη να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος ανέβασε ταχύτητα και κυριάρχησε, χωρίς ωστόσο να επισκέπτεται συχνά την περιοχή του Αραμπατζή.

Στο δεύτερο μέρος ο Βλάχος ρίσκαρε κάνοντας πιο επιθετική την ενδεκάδα του, όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό. Η ΑΕΚ απείλησε ελάχιστα και δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα, ενώ στο τέλος έμεινε και με δέκα παίκτες όταν ο Φούντας είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κολοβό στο 87ο λεπτό.

Όσον αφορά τον Πανιώνιο, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι παίκτες έχουν κάθε λόγο να είναι τρισευτυχισμένοι καθώς ισοφάρισαν την καλύτερη επίδοση στην ιστορία του συλλόγου με 4 νίκες στα 5 πρώτα ματς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός (59’ Μιλοβάνοβιτς), Αραβίδης, Κολοβός, Καμπάνταης 

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Αραμπατζής, Κοντοές, Μπουγαΐδης (46’ Φούντας), Κουτρουμπής, Αρκούδας, Γιάγκο, Ρίκκα (68’ Τσίτας), Κουρέλλας (46’ Γκερέιρο), Γροντής, Κατίδης, Φουρτάδο 

Στα Σπάτα οι οπαδοί – Κριτική Κατίδη στον Βλάχο!

Βλάχος: Η παραίτηση είναι για τους δειλούς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε