Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Επική πρόκριση με χιτσκοκικό φινάλε!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανατροπή στην ανατροπή στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός κρατούσε στα χέρια του την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, αλλά δεν υπολόγιζε στον Μίτσελ, ο οποίος έκανε το 3-2 στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, σφραγίζοντας το “εισιτήριο” στην “Ένωση”.

Δέιτε το LIVE του αγώνα και τα ΓΚΟΛ

Σισέ: “Με… πήδηξαν”

Ο αγώνας ήταν μοιραμένος, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη η ΑΕΚ, ενώ στο δεύτερο πρωταγωνίστησε ο Παναθηναϊκός. Η “ένωση” άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον Λαγό, έπειτα από την πάσα του Λυμπερόπουλου. Μεγάλη ευθύνη για το γκολ βαραίνει τον Καρνέζη, καθώς η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 στο 21ο λεπτό με την κεφαλιά του Σισέ, για να έρθει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και να κάνει το 2-1 για τους “πράσινους”. Αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ευκαιρίες υπήρχαν και από τις δύο ομάδες, αλλά ήταν περισσότερες για τον Παναθηναϊκό. Τελικά, ο Λουκάς Βύντρα την μετουσίωσε σε γκολ και έκανε το 3-1 για το “τριφύλλι” στο 63ο λεπτό. Ακολούθησε διακοπή του αγώνα μετά την εισβολή οπαδών της ΑΕΚ που άρχισαν να χτυπούν τις διαφημιστικές πινακίδες. Ο Παναθηναϊκός ήταν πλέον αγκαλιά με την πρόκριση. 

Η ποδοσφαιρική μοίρα, όμως, είχε διαφορετικά σχέδια και η πρόκριση άλλαξε… χέρια την τελευταία στιγμή, καθώς στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων(ο διαιτητής κράτησε 8 λεπτά καθυστερήσεων, λόγω της διακοπής μετά το γκολ του Βύντρα), ο Μίτσελ σκόραρε και έκανε το ΑΕΚ-ΠΑΟ:2-3, που έδωσε στους γηπεδούχους το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στην αστυνομία και μερίδα οπαδών της ΑΕΚ.

Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τα λάθη του Καρνέζη και στα δύο γκολ της ΑΕΚ, αλλά και τα λάθη του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παππά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε