Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επιμένουν οι Άγγλοι για Βιεϊρίνια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο αγγλικός Τύπος επικαλείται πηγές από την Ελλάδα και αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς είναι έτοιμοι να κάνουν δεκτή την πρόταση ύψους 4,5 εκ. λιρών των “ρόδων” για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.
Μπορεί από πλευράς των Θεσσαονικέων να μην επιβεβαιώνεται το παραμικρό, ωστόσο στην Αγγλία συνεχίζεται το… σίριαλ με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.
 
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της έκδοσης “Lancashire Telegraph”, η Μπλάκμπερν συνεχίζει τις προσπάθειες απόκτησης του Πορτογάλου άσου του ΠΑΟΚ.
 
Στο συγκεκριμένο κείμενο υπογραμμίζεται πως τα “ρόδα” είναι έτοιμα να καταθέσουν πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βιεϊρίνια, παρά το γεγονός πως η ρήτρα αποδέσμευσης του αγγίζει αισίως τα 15 εκατ. ευρώ.
 
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:
 
“Η Μπλάκμπερν παραμένει στην κούρσα για την απόκτηση του Πορτογάλου άσου, Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τους υπεύθυνους της ομάδας να συνεχίζουν της συζητήσεις με την ελληνική ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Πηγές από την Ελλάδα μάλιστα μας ανέφεραν πως η Μπλάκμπερν είναι έτοιμη να προσφέρει το ποσό των 4 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του 25χροου άσου και από τον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να αφήσουν τον παίκτη να φύγει με αυτό το αντίτιμο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε