Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίσημα στη Μόναχο 1860 ο Γρηγόρης Μάκος! (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ tsv1860.de
ΦΩΤΟ tsv1860.de

Ο διεθνής Έλληνας μέσος ανακοινώθηκε από την ομάδα του Μονάχου και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία για τα επόμενα δύο χρόνια.

“Τελειώνει” και ο Λαγός από την ΑΕΚ

Ο Γρηγόρης Μάκος είναι πλέον παίκτης της Μόναχο 1860, η οποία τον ανακοίνωσε και τον παρουσίασε επίσημα την Τρίτη: «Είμαι ευγνώμων που είμαι σε αυτήν την ομάδα. Το μυστικό για να έρθω ήταν η εμπιστοσύνη των διοικούντων και του προπονητή. Ήταν σημαντικό να κάνω το βήμα και να έρθω στην Γερμανία. Ο κ.Μάουρερ που τον ξέρω από την Ελλάδα και ο Φλόριαν Χίντερμπέργκερ πιστεύουν σε μένα. Θέλω να πάμε καλύτερα από την 6η θέση που είχε πέρυσι η ομάδα.

ΦΩΤΟ tsv1860.de

Όταν κάποιος φεύγει από το σπίτι του, αφήνει πίσω την οικογένεια του και τους φίλους του. Όμως αυτά είναι το δεύτερο πράγμα που σκέφτομαι, αφού θέλω να ανέβω γρήγορα επαγγελματικά. Η Γερμανία είναι το καλύτερο βήμα στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Είναι δώρο που μπορούν να έρχονται εδώ και Έλληνες παίκτες. Η πόλη μου αρέσει πολύ, είμαι ικανοποιημένος. Θέλω να μάθω γρήγορα και τα γερμανικά”, δήλωσε ο Μάκος.

Ο προπονητής Ράινερ Μάουρερ τόνισε από την πλευρά του: «Είναι ένας παίκτης για την ομάδα, παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου και θα μας βοηθήσει να φτάνουμε στο γκολ. Εχουμε ψάξει καλά την ελληνική αγορά».

Ο Αθλητικός Διευθυντής Φλόριαν Χίντερμπέργκερ τόνισε: «Μιλάμε καιρό με τον Μάκο. Ηταν στην μέση το EURO. Ταιριάζει με τον χαρακτήρα της ομάδας που έχουμε. Πήγαν όλα καλά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε