Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιστολή Nova στη Superleague για Αλαφούζο – “Άδικη και αδικαιολόγητη στοχοποίηση”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όσα είπε μέσω twitter o Γιάννης Αλαφούζος κατά την διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος προκάλεσαν την αντίδραση του συνδρομητικού καναλιού που με επιστολή καλεί τη διοργανώτρια αρχή να προβεί σε οποιαδήποτε αναγκαία ενέργεια για την αποφυγή επανάληψης τέτοιων φαινομένων.

Λίγη ώρα μετά την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, την Κυριακή, στη Λιβαδειά ο πρόεδρος των πρασίνων, Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε στο Twiter:

«Μόλις ο Σπαθας έβγαλε προκλητικά κάρτα σε Σπυροπουλο η γνώμη μου είναι ότι υπάρχει προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος …Η nova ως συνήθως αντιπαναθηναική .. Μήπως θα έπρεπε να αντιδράσουν οι οπαδοί του ΠΑΟ ;»,

 Στελέχη του συνδρομητικού καναλιού είχαν αντιδράσει μετά το τέλος του ματς ανεπίσημα, ωστόσο την Τετάρτη με επιστολή στην Σούπερ Λίγκα η nova έδωσε επίσημη μορφή σε αυτή την διαμαρτυρία.

Μπορεί η επιστολή να μην έχει γνωστοποιηθεί, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτή γίνεται λόγος “για άδικη και αδικαιολόγητη στοχοποίηση, για υποβάθμιση του ποδοσφαιρικού προϊόντος”, ενώ τονίζεται πως “η nova αποτελεί στρατηγικό επενδυτή και σταθερό υποστηρικτή της superleague”. Παράλληλα το συνδρομητικό κανάλι ζητά από τη διοργανώτρια αρχή “να προβεί σε οποιαδήποτε αναγκαία ενέργεια για την αποφυγή επανάληψης τέτοιων φαινομένων”.

Ξέσπασμα Αλαφούζου κατά Σπάθα, Nova – Η αντίδραση του συνδρομητικού

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε