Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Επιστρέφει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Παπαλουκάς!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αφού θα δοκιμαστεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αν πείσει τον Μεσίνα θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Ο 35χρονος γκαρντ που έχει μείνει χωρίς ομάδα από τη στιγμή που αποχώρησε από την Μακάμπι, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι.

Η εξαετία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο της ομάδας και έτσι οι Ρώσοι θα δώσουν την ευκαιρία στον Παπαλουκά να δοκιμάσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Όπως δήλωσε ο Μεσίνα, ο Έλληνας γκαρντ θα δοκιμαστεί και αν πείσει θα υπογράψει συμβόλαιο: “Πιστεύουμε πως ακόμα και με τις εννιά νίκες που κάναμε σε δέκα ματς στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας, η ομάδα μας έχει περιθώρια βελτίωσης. Θεωρώ πως ο Παπαλουκάς έχει τις ηγετικές ικανότητες και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, ακόμα και με μειωμένο χρόνο συμμετοχής στο παρκέ. Συμφωνήσαμε να δουλέψουμε μαζί για μερικές μέρες για να δούμε αν μιλάμε “την ίδια γλώσσα” και να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Εάν όλα πάνε καλά -που το ελπίζω- θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βρούμε μία θέση στον Τεό.”

Διαβάστε ακόμα…

Παίρνει σέντερ η Φενέρ – Βγαίνει το “διαζύγιο” με Μπατίστ

Ετοιμάζει κίνηση για Μπατίστ ο Παναθηναϊκός

Διαψεύδει η Φενερμπαχτσέ το “διαζύγιο” με Μπατίστ

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι

Συμφώνησε με Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι!

Σκέψεις αποδέσμευσης του Μπατίστ από Φενέρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε