Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Επιστρέφει (;) στον Παναθηναϊκό ο Βέλιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η θέση του τεχνικού διευθυντή έχει μείνει ορφανή μετά την απομάκρυνση του Φρέιτας και όλα δείχνουν ότι ένας παλιός γνώριμος των πράσινων, ο Γιάσμικο Βέλιτς θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα από το καλοκαίρι. Θετικός να αναλάβει πόστο στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της καριέρας του είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα,

Στις 17 Μαΐου η έκτακτη Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι περιμένουν τις διοικητικές εξελίξεις για να μπορέσουν να τρέξουν το σχεδιασμό της ομάδας. Όλα δείχνουν ότι η μόνη λύση για την προεδρία είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, παρά το ότι ο ίδιος έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να μείνει στην άκρη.

Σε περίπτωση που αναλάβει ο Τζίγγερ, το Goal θεωρεί δεδομένη την πρόσληψη του Γιάσμικο Βέλιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την Ελληνική πραγματικότητα αλλά και τις ιδιαιτερότητες της Παιανίας.

Θα φύγει για να επιστρέψει ο Ζιλμπέρτο

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου λήγει το καλοκαίρι και είναι δεδομένο ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι δύο πλευρές θα χωρίσουν με άσχημο τρόπο. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι πράσινοι έχουν προτείνει ήδη στον Ζιλμπέρτο πόστο στην ΠΑΕ μετά το τέλος της καριέρας του, κάτι που ο Βραζιλιάνος βλέπει με θετικό μάτι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε