Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Επιστρέφουν Μέλμπεργκ – Ιμπαγάσα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ανακούφιση έφεραν στον Ολυμπιακό τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Όλαφ Μέλμπεργκ, ο οποίος πιθανότατα θα προλάβει το σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ανεβάζει στροφές ο Ιμπαγάσα.

Απόρθητο κάστρο ξανά

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0

Ο Γιάχος θα σφυρίξει και το δεύτερο ημίχρονο του Εργοτέλης – Ολυμπιακός

Οι φόβοι για οστικό οίδημα δεν επιβεβαιώθηκαν και έτσι ο Σουηδός συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας με στόχο να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στον ημίχρονο με τον Εργοτέλη, την Τετάρτη.

Οι καλές ειδήσεις από την σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, όμως, δεν περιορίστηκαν στον Μέλμπεργκ. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συμμετείχε σε ένα μεγάλο μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια γυμνάστηκε ατομικά, αλλά και πάλι με ένταση.

Η κατάστασή του Αργεντινού είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Έτσι αναμένεται ίσως και αύριο να βγάλει όλο το πρόγραμμα της ομάδας και έτσι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο.
 

Αντίθετα ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ ο Ραοιύλ Μπράβο. Ο Ισπανός αμυντικός ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, αυξάνοντας σταδιακά την ένταση και τον όγκο προπόνησης.  Ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε