Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Επιστρέφουν οι δανεικοί – “Στοπ” στη μεταγραφολογία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού θα ενσωματωθούν μετά τις γιορτές του Πάσχα οι Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο, Παπάζογλου και Επστάιν. Μετά την έντονη… μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών, η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ διαψεύδει πως έχει προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με κάποιο παίκτη.

Την ευκαιρία να πείσουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τις ικανότητες τους και έτσι να παραμείνουν στον Ολυμπιακό, θα έχουν οι δανεικοί παίκτες των “ερυθρόλευκων”.

Μήτρογλου και Γκαλίτσιος από τον Πανιώνιο, Επστάιν από Κέρκυρα και Παπάζογλου και Σουμπίνιο από τον Πανσερραϊκό θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα υπό το βλέμμα του Βάσκου τεχνικού.
 
Ο ΙΒαλβέρδε θέλει να σχηματίσει ιδίαν άποψη για το κατά πόσο θα μπορούν οι παίκτες να βοηθήσουν την ερχόμενη χρονιά και με την ευκαιρία της λήξης της χρονιάς ζήτησε από την ΠΑΕ να κινήσουν τις διαδικασίες επιστροφής τους, όπως και έγινε.
 
Παράλληλα, από την Πειραϊκή ΠΑΕ θέλει να βάλει “φρένο” στην μέντονη φημολογία που έχει προκύψει περί επαφών για την απόκτηση τόσο του Ντελγκάδο της Λιόν όσο και του Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου. Η επίσημη θέση της διοίκησης είναι ότι δεν έχει προχωρήσει σε επίπεδο διαπραγματεύσεων για κανένα παίκτη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε