Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Επιτέλους αρχίζουν – Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19.00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι τελικοί της Α1 μπάσκετ των αντρών με καθυστέρηση 4 ημερών θα ξεκινήσουν. Το θέμα είναι να τελειώσουν ήρεμα χωρίς να υπάρξουν άλλα παρατράγουδα όπως αυτά που έγιναν την προηγούμενη Πέμπτη. Κατάμεστο το ΣΕΦ. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία 15 χρόνια, θέλουν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους εντός παρκέ και να προσφέρουν μία συγκλονιστική σειρά τελικών. Το θέμα είναι αν οι ανεγκέφαλοι θα αφήσουν τους παίκτες να γίνουν οι πρωταγωνιστές ή αν με το έτσι θέλω θα καταστρέψουν την εικόνα του ελληνικού μπάσκετ.

Οι δύο ομάδες θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα όσα έγιναν την Πέμπτη και να βγάλουν εντός παρκέ τον καλύτερο εαυτό τους. Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ,

Το πλεονέκτημα έδρας δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους ερυθρόλευκους οι οποίοι όμως είχαν κι άλλες φορές, θεωρητικά, το πάνω χέρι όμως στο τέλος έφευγαν με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Ο Ίβκοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Έισι Λο. Ο Αμερικανός δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά είναι δεδομένη η επιθυμία του να αγωνιστεί στον πρώτο τελικό.

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει ότι το πρώτο ματς της σειράς είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο. Έχοντας το μειονέκτημα έδρας, θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στο κατάμεστο ΣΕΦ και να πάρει τον έλεγχο της σειράς.

Ο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΝΕΤ ενώ θα υπάρχει από νωρίς LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε