Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Επιτέλους νίκη για την Κέρκυρα και με ανατροπή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι Φαίακες πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα με 2-1 κόντρα στον Εργοτέλη στο ντεμπούτο του Χάβι Γκραθία. Με δέκα παίκτες από το 43′ οι Κρητικοί.

Δείτε το LIVE του αγώνα

H Κέρκυρα ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι αλλά ο Εργοτέλης ήταν αυτός που στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία άνοιξε το σκορ. Ο Κατσικοκέρης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Λεάλ στο 9ο λεπτό και έδωσε προβάδισμα στους Κρητικούς.

 
Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 34′ με το πέναλτι του Ιωάννου, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Χίμπλινγκερ.
 
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σούλβα Ζούνιορ για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
 
Το αριθμητικό μειονέκτημα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο ματς αφού η Κέρκυρα σκόραρε με το αυτογκόλ του Σασιασβίλι στο 54′ και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη στη Σούπερ Λίγκα.

Κέρκυρα Γκαλίνοβιτς, Βέντζελ, Βενέτης, Καλατζής (72’ Γιάντσης), Αγρίτης (88’ Γραμμόζης), Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Ιωάννου (84’ Λοβίν)

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Κατσικοκέρης (78’ Κουτσιανικούλης), Τζούνιορ, Μπέτο, Φραγκουλάκης (69’ Χρυσοφάκης), Σαρρής, Λεάλ (62’ Μπούντιμιρ), Σασιασβίλ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε