Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Επιτέλους νίκη για τους Λέικερς (VIDEOS)

ΦΩ
ΦΩ

Μετά από 11 συνεχόμενες ήττες σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια η παρέα του Κόμπε Μπράιαντ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη την φετινή σεζόν επικρατώντας με 108-79 των Πίστονς. Πρώτη νίκη και για την Ατλάντα επί των Θάντερ.

ΟΝτουάιτ Χάουαρντ είχε απολογισμό 28 πόντους, εφτά ριμπάουντ, τέσσερα κοψίματα και δύο κλεψίματα, ενώ έκανε και δύο λάθη που δεν στοίχισαν στην ομάδα του. Ο Μέτα Ουόρλντ Πις συνείσφερε 18 πόντους, πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, στους 15 πόντους έμεινε ο Κόμπι Μπράιαντ, αλλά μοίρασε οκτώ ασίστ. Ο Τζόρνταν Χιλ ήρθε από τον πάγκο και σε 19 λεπτά είχε 11 πόντους, εφτά ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και ένα κόψιμο.

Όσον αφορά τους Πίστονς, καλύτερος παίκτης τους ήταν ο αναπληρωματικός,Γιόνας Γερέμπκο, με 18 πόντους, δύο ριμπάουντ κι άλλες τόσες ασίστ. Άλλους 21 πόντους πήραν από τον πάγκο τους, διά χειρός Κάιλ Σινγκλέρ και Ουίλ Μπάινουμ. Ο δεύτερος είχε και πέντε ασίστ. Άποντος έμεινε ο Στάκεϊ με 0/6 σουτ εντός παιδιάς, 1/8 είχε ο Νάιτ, μαζί με πέντε λάθη, και 4/10 ο Μονρό.

Στην πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα έφθασαν οι Ατλάντα Χοκς, που παρά την απουσία του αρχηγού τους Τζος Σμιθ επιβλήθηκαν με 104-95 των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ο Αλ Χόρφορντ είχε 23 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Λου Ουίλιαμς σκόραρε τους δέκα από τους συνολικά 19 πόντους του στο τέταρτο δεκάλεπτο, μεταξύ των οποίων κι ένα καθοριστικό τρίποντo στα τελευταία λεπτά, κι έτσι τα «γεράκια» μπόρεσαν να σπάσουν το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα, στην «Chesapeake Energy Arena».

Οι γηπεδούχοι είχαν ορεξάτο τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος πλησίασε το triple double με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, αλλά και τον Κέβιν Μάρτιν επίσης σε καλή ημέρα, με έξι τρίποντα και συνολικά 28 πόντους. Αυτά όμως δεν ήταν αρκετά για να γλιτώσει η ομάδα του την ήττα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε