Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Επιτέλους χαμόγελα – Έστειλε πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν αγώνα δρόμου όλην την ημέρα και κατάφεραν να στείλουν αργά το βράδυ της Τετάρτης πλήρη το φάκελο στην ΕΠΟ. Η Ελληνική ομοσπονδία θα τον διαβιβάσει την Πέμπτη στην UEFA και όλα δείχνουν ότι η μικρή καθυστέρηση δεν θα σημάνει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της Ένωσης.

Οι προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες είχαν αποτέλεσμα για την ΑΕΚ και όλα δείχουν ότι το σήριαλ θα έχει και huppy end.

Όλα τα εμπόδια που εμφανίστηκαν ξεπεράστηκαν. Η αρχή έγινε με το φορολογική ενημερότητα, στη συνέχεια με ενέργειες του Χάρη Οικονομόπουλου αλλά και συνεργασία των ανθρώπων ελληνικής τράπεζας, εκταμιεύτηκε το δάνειο του Αλ Σουνταϊρί και ξεκίνησαν οι πληρωμές.

Οι τελευταίοι που πληρώθηκαν Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς και Χέρσι έστειλαν αρκετά νωρίς τα χαρτιά, ενώ και το τελευταίο εμπόδιο που υπήρξε με τον Βάργκας ξεπεράστηκε γρήγορα.

Έτσι ο φάκελος με όλα τα παραστατικά και τα απαραίτητα έγγραφα έφυγε από την ΠΑΕ ΑΕΚ και βρίσκεται στην ΕΠΟ, η οποία το πρωί θα τον διαβιβάσει στην UEFA.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, λογικά, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην Ένωση για την ολιγοήμερη καθυστέρηση και θα της επιτρέψει να λάβει μέρος στα ευρωπαϊκά κύπελλα, στην περίπτωση βέβαια που είναι συνεπής με τις οφειλές της και τον Ιούνιο, όταν θα περάσει το δεύτερο τεστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε