Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίθεση Καπέλο στους Άγγλους δημοσιογράφους

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Ιταλός τεχνικός δεν “μάσησε” τα λόγια του, ούτε αυτή τη φορά, τονίζοντας ότι η κακή κριτική δεν του είναι άγνωστη με συνέπεια πλέον να μην επηρεάζεται.

Ο Φάμπιο Καπέλο στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης των “λιονταριών” με την Βουλγαρία, απευθύνθηκε στους Άγγλους δημοσιογράφους με αυστηρό ύφος.

“Θεοποιείτε κάποιον και έπειτα μπορεί να δημιουργήσετε ένα τέρας, έτσι δεν είναι;”, τους ρώτησε ενώ στη συνέχεια τους είπε ότι αυτή δεν είναι η χειρότερη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα του: “Έχω ξαναζήσει ανάλογες καταστάσεις δύο με τρεις φορές στο παρελθόν. Μια στην Μαδρίτη μία στο Μιλάνο και τώρα η τρίτη. Ελπίζω η πίεση να με βοηθήσει να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό. Συνήθως έτσι γίνεται”, υπογράμμισε.

Ωστόσο, επανήλθε στο θέμα της αυστηρής κριτικής, τονίζοντας με νόημα ότι έχει μάθει να ζεί με αυτό και ότι ο,τι και να γράψουν δεν του κάνουν τίποτα: “Θυμάμαι τι γράφατε για εμένα λίγο καιρό πριν. Εγώ δεν επηρεάζομαι είτε λέτε καλά πράγματα για μένα είτε με κατηγορείτε για τα λάθη που κάνω. Πρέπει να ζούμε με την πίεση. Αυτά έχει η δουλειά μου. Χάσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο εξαιτίας ενός διαιτητικού λάθους αλλά αυτό το ξεχάσατε. Μετά από αυτό τον αγώνα η συμπεριφορά σας προς το πρόσωπο μου άλλαξε τελείως. Γράψατε πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνήθως γράφατε. Αλλά έχω μάθει να ζω με αυτό”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε