Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίθεση Μπέου κατά Πλεύρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

“Είναι ένας ανύπαρκτος πολιτικός με 600 σταυρούς που ψάχνει δημοσιότητα και βρήκε τρόπο να προβληθεί”, δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, για τον Βουλευτή του ΛΑΟΣ, ο οποίος δημοσιοποίησε “ύποπτους” αγώνες.

Ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίστηκε οργισμένος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ότι δεν μπορούν να διασύρονται ομάδες κατ’ αυτόν τον τρόπο.

“Ο άνθρωπος που έβγαλε στη δημοσιότητα τους αγώνες, αν δεν τους έβγαζε δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του. Ένας ανύπαρκτος πολιτικός με 600 σταυρούς που ψάχνει δημοσιότητα βρήκε τρόπο για να προβληθεί. Ούτε οι συγγενείς του δεν τον ξέρουν. Δεν μπορεί να διασύρει ομάδες, άτομα, ονόματα και οικογένειες. Σκεφτόμαστε σοβαρά με το νομικό μας τμήμα να υπάρξει αντίδραση”, είπε όταν ρωτήθηκε για τις αποκαλύψεις του Αθ. Πλεύρη.

Ενώ, για την εμπλοκή του Ολυμπιακού Βόλου σε τρείς “ύποπτους” αγώνες σημείωσε: “Δεν είμαστε σε τρεις ύποπτους αγώνες, αλλά σε 82! Τι ελαφρώς ύποπτο και διεφθαρμένο; Αυτά είναι γελοία πράγματα. Όλο αυτό το ξεκινούν οι εταιρείες παράνομου στοιχήματος που δρουν την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το θέμα δεν είναι για δημοσιογραφικούς ή πολιτικούς λαϊκισμούς. Υπάρχουν ερωτήματα αναπάντητα και όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι έχουν να δώσουν απαντήσεις στον κόσμο. Ο φάκελος έχει πάει στην εισαγγελία και από εκεί διέρρευσε με γραμματείς και φαρισαίους. Δίνεις δέκα ευρώ σε ένα γραμματέα και σου δίνει τη δικογραφία. Οι δικαστικοί βλέποντας αυτό το φάκελο γελάνε. Δεν υπάρχει το παραμικρό. Θέλουν να ξεκινήσουν έρευνα; Ας πάνε στην Τράπεζα της Ελλάδος και να δουν τη λίστα με τους ανθρώπους που έχουν εμβάσματα στο εξωτερικό. Θα βρουν πολλούς, αλλά όχι τον Αχιλλέα Μπέο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε