Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίθεση Παναθηναϊκού, αντεπίθεση Μπέου – Δείτε το video

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Τζώνι Βεκρής παραιτήθηκε από τη θέση του εκπροσώπου της Σούπερ Λιγκ στο ΔΣ της ΕΠΟ λόγω… Αχιλλέα Μπέου. Ταυτόχρονα οι “πράσινοι” εξαπέλυσαν επίθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με την εξέλιξη στο θέμα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Απάντησε με… Ευθυμιάδη ο Μπέος!
Την αντίδρασή της, για την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου ενός εκ των τριών εκπροσώπων της Σούπερ Λίγκας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με την εξέλιξη στο θέμα με τον κ. Β. Μαρινάκη.
 
Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραίτηση του Τζόνι Βεκρή από τη θέση του εκπροσώπου της Σούπερ Λιγκας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, προκειμένου -όπως αναφέρει- «… να μη νομιμοποιήσει με την παρουσία του καμιά παρωδία από αυτές που αναπόφευκτα προορίζεται να ζήσει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο».
 
Στην συνέχεια, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου πέρασε… στην αντεπίθεση. Ο κ. Μπέος εξέδωσε “αιχμηρή” ανακοίνωση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”, ενώ στην συνέχεια θέλησε να θυμίσει στον φίλαθλο κόσμο το ξυλοδαρμό του διαιτητή κ. Ευθυμιάδη το 2003.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε