Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Επίθεση στο πούλμαν της Καλλιθέας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Άγνωστοι έσπασαν το πούλμαν της Καλλιθέας και έγραψαν απειλητικά συνθήματα λίγο πριν το παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδο στην Β΄Εθνική. Ανακοίνωση κατά του Κούγια εξέδωσαν οι φιλοξενούμενοι.

Η αποστολή της Καλλιθέας βρισκόταν από το Σάββατο στην Αχαϊα για το μεγάλο ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής με την Παναχαϊκή. Μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι επιτέθηκαν με κροτίδες στο πούλμαν της Καλλιθέας με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ ενώ έγραψαν και απειλητικά μηνύματα. Η διοίκηση των φιλοξενούμενων με ανακοίνωση της καλεί τους αρμόδιους φορείς να αποβάλλουν τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια από το πρωτάθλημα ενώ τον δείχνει και ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης.

 
Η ανακοίνωση:
 
Η ΠΑΕ Καλλιθέα καταγγέλλει τις τακτικές αυτές, ιδιαίτερα του κ. Κούγια, σε όλους τους αρμόδιους φορείς, που πρέπει επιτέλους να αποβάλλουν από το πρωτάθλημα, τέτοιου είδους ανθρώπους. Καλούμε τις Αστυνομικές Αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους (ενώ τους είχαμε ενημερώσει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ) και για το συμβάν που εδώ έχει γίνει και για ότι έχουν «κάποιοι» προγραμματίσει για το σημερινό αγώνα. Είμαστε αποφασισμένοι, με παρεμβάσεις μας προς όλους τους αρμόδιους να αποδοθούν ευθύνες. Οι χούλιγκανς έδρασαν στο ξενοδοχείο Achaia Beach, στον Καστελόκαμπο Αχαϊας. Καλούμε όλα τα μέσα ενημέρωσης να έρθουν στον χώρο, προκειμένου να δουν τους βανδαλισμούς, που έχουν γνωστό ηθικό αυτουργό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε