Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Επίθεση” Θ. Γιαννακόπουλου για το γήπεδο

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την αντίθεση του στην καταγγελία της σύμβασης για τον Βοτανικό, τονίζοντας ότι δεν θέλει να ξεσπιτωθεί ο ερασιτέχνης.

“Δεν το δέχτηκα με κανέναν τρόπο. Επειδή δεν είμαι αυτόφωτος, αλλά ετερόφωτος, έπρεπε να ενημερώσω το ΔΣ του Ερασιτέχνη. Με αυτή τη σύμβαση, ο Ερασιτέχνης είχε βρει το σπίτι του. Πρέπει κι εγώ να κοιτάξω να μην ξεσπιτωθεί ο Παναθηναϊκός, γιατί πρέπει το ένα τμήμα να βοηθά το άλλο. Δεν είναι δυνατό όταν υπάρχουν συμβάσεις υπογεγραμμένες να λες θα πάω στο ΟΑΚΑ. Ποιο ΟΑΚΑ;” δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του ΔΣ της ΠΑΕ στο οποίο επικυρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 13 εκ. ευρώ.

Ο Νικόλας Πατέρας από την πλευρά του δήλωσε ότι περιμένει ενημέρωση για το γήπεδο:

“Συγκεντρώθηκαν περίπου 13 εκατ. ευρώ από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ψηφίσαμε επίσης ομόφωνα τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ για την τρέχουσα περίοδο, ενώ εγκρίναμε τον διορισμό του Κώστα Αντωνίου στη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου. Παράλληλα, ζητήσαμε από τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΠΑΕ για το θέμα του γηπέδου, Βαγγέλη Σαμαρά, να μας κάνει μία ενημέρωση μέσα στο επόμενο 15ημερο», δήλωσε ο Νικόλας Πατέρας. «Κάποιοι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ δεν συμμετείχαν στην αύξηση, αλλά άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να το κάνουν στην επόμενη αύξηση, το Μάιο του 2011.

Πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ είναι ο κύριος Βαρδινογιάννης. Αν γίνει κάποια συνάντηση με τον Δήμαρχο ή την κυρία Μπιρμπίλη θα ενημερωθείτε. Αν δεν μπορεί να γίνει, θα ξεκινήσουμε από μηδενική βάση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε