Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Επίθεση” Θεοδωρίδη σε Γόντικα: Ποιά φιλικά ρε άσχετε;

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης απάντησε με σκληρή… γλώσσα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ο οποίος είχε αφήσει αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι ομάδες τον Ολυμπιακό.

Βαλβέρδε: Μεγάλη “μάχη” για τον τίτλο μέχρι το τέλος

Γόντικας: Άλλοι παίζουν φιλικά και εμείς ντέρμπι

Με δηλώσεις του στο ΦΩΣ ο Σάββας Θεοδωρίδης “επιτέθηκε” στον Δημήτρη Γόντικα:

“Προέρχεται από άλλο άθλημα και δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο. Ή ίσως αυτά τον έχουν βάλει να λέει, γιατί νομίζω είναι έμμισθος υπάλληλος. Να μην πετάνε λάσπη οι Παναθηναϊκοί, να μην προκαλούν θρασύτατα. Αντί να λένε ευχαριστώ στην τύχη τους που δεν έφαγαν τρία γκολ στα Γιάννενα, βγήκε ο Γόντικας και είπε ότι αυτοί παίζουν όλο ντέρμπι, ενώ άλλοι παίζουν φιλικά… Ποιά φιλικά ρε άσχετε, που φέτος τους βαθμούς τους χάσαμε από τον Αστέρα Τρίπολης, τη Δόξα και τον ΟΦΗ! Και μάλιστα με εις βάρος μας διαιτησία. Ενώ εσείς δεν έχετε παράπονο από τους διαιτητές και ιδιαιτέρως τους επόπτες. Αυτές τις ομάδες δεν μας κατηγορούσατε ότι είναι φιλικές προς εμάς; Σε αυτές τις ομάδες δεν μας κατηγορούσατε ότι τους δίνουμε και παίκτες; Επτά βαθμούς μας έκοψαν αυτές οι ομάδες! Αν είχαμε πάρει αυτούς τους βαθμούς, τώρα θα μας βλέπατε με κιάλια στη βαθμολογία.”

Ο Θεοδωρίδης μίλησε και για τον Φερέιρα: “Τέτοιο μικρόψυχο ξένο προπονητή δεν έχω ξαναδεί. Όλο για τη διαιτησία λέει, μέχρι και την Κέρκυρα προσέβαλε ότι αλλιώς έπαιζε με τον Ολυμπιακό, αλλιώς με τον Παναθηναϊκό. Έχεις ακούσει ποτέ τον Βαλβέρδε να λέει τέτοια πράγματα;

Επιστρέφω στον Γόντικα. Βιάζεται πολύ να μιλήσει στα ποδοσφαιρικά θέματα με μηδέν θητεία. Αλλά ένα τον συμβουλεύω: να μην βιάζεται… διότι με αυτά που λέει μας κάνει το μεγαλύτερο δώρο. Θα πιάσω τους παίκτες μας και θα τα πούμε όλα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε