Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Επίθεση της ΕΟΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο ΓΓ της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης με επιστολή του προς τον Γιώργο Νικητιάδη, διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση έκδοσης απόφασης από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.

Το γεγονός ότι το Μαρούσι πήρε εκ νέου παράταση για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής, δημιουργεί πρόβλημα στην ομοσπονδία μπάσκετ αφού σε λίγες ημέρες ξεκινάνε τα πρωταθλήματα και δεν γνωρίζουν ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος.

Έτσι ο ΓΓ της ΕΟΚ έστειλε επιστολή στον Γιώργο Νικητιάδη για να διαμαρτυρηθεί:

Το ΔΣ της ΕΟΚ είναι υποχρεωμένο να σας τονίσει ότι παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις της προς την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, για την αναγκαιότητα της έγκαιρης περαίωσης της διαδικασίας χορήγησης αδειών συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Α1 και της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, εντούτοις αν και απομένουν λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων η επιτροπή εμφανίζεται ανέτοιμη, να ασκήσει τις από το νόμο αρμοδιότητές της δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην οργάνωσή τους.

Δυστυχώς με τη στάση της αυτή η επιτροπή αποδεικνύει ότι δεν είναι σε θέση να ασκήσει με την απαιτούμενη ευθύνη και σοβαρότητα τα καθήκοντά της και μάλιστα η τελική απόληξη να είναι σε βάρος της αξιοπιστίας και της αξιοπρέπειας του αθλήματος.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Ο ΓΓ της ΕΟΚ
Παναγιώτης Τσαγκρώνης”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε