Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Επίθεση Τζίγγερ σε “Βγενό”, Πατέρα – Τι έγινε στο ΔΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σφοδρή κριτική σε αυτούς που διαχειρίστηκαν την ομάδα τα τελευταία χρόνια έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, την ώρα που ο εκπρόσωπος του στο ΔΣ έθεσε θέμα ενοικίασης της Παιανίας από την ΠΑΕ. Η αισιοδοξία του Γόντικα, η παρέμβαση των οπαδών και η απορία των τουριστών.

Μετά από τρεις ώρες ολοκληρώθηκε το ΔΣ του Παναθηναϊκού χωρίς την παρουσία κανενός μεγαλομετόχου. Στο συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο λόγω των φόβων για αντιδράσεις από τους οπαδούς, το κλίμα ήταν καλό με τον Δημήτρη Γόντικα να αισιοδοξεί, αμέσως μετά, πως τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.
 
Παράλληλα ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του “τριφυλλιού” ενημέρωσε πως στις 2 Αυγούστου θα γίνει Έκτακτη Συνέλευση, ενώ οι κ.κ. Δάβαρης και Σπηλιοτόπουλος,θα αντικαταστήσουν τουςκ .κ. Βεκρή και Νίκα στην διοικούσα επιτροπή. Μάλιστα ο τελευταίος υπέβαλε την παραίτηση του την Πέμπτη επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους, ενώ αναφέρθηκε και στον “νέο παραγκάρχη”.
 
Παρά την αλλαγή της τοποθεσίας περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο. Μάλιστα το γεγονός προκάλεσε την απορία των τουριστών που βρίσκονταν στο μέρος, οι οποίοι ρωτούσαν αν μετά το Σύνταγμα οι Έλληνες διαμαρτύρονται και στο αεροδρόμιο για το Μνημόνιο!
 
Αντιπροσωπεία των οπαδών ανέβηκε στο γραφείο και συνομίλησε με τους εκπροσώπους των μετόχων για περίπου μία ώρα. Οι οπαδοί εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον του συλλόγου και ρώτησαν τι μέλλει γενέσθαι με την ενίσχυση της ομάδας. Μάλιστα κάποια στιγμή ειπώθηκε: “Αν δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα ή εσείς ή αυτοί που εκπροσωπείται καλύτερα να παραιτηθείτε”.
 
Μετά την αποχώρηση των οπαδών η κουβέντα στράφηκε στην επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος χωρίς να τους κατονομάζει ρίχνει ευθύνες στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νίκο Πατέρα για την δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα. Στην επιστολή γίνεται λόγος, μεταξύ άλλων, για δημιουργία κλίματος πλασματικής ευφορίας και για κάποιους που επιθυμούν την ακυβερνησία του Παναθηναϊκού.
 
Μάλιστα ο εκπρόσωπος του Γιάννης Βαρδινογιάννη στο ΔΣ, κ. Σαμαράς έθεσε θέμα ενοικίασης των εγκαταστάσεων της Παιανίας. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει αναλάβει όλα τα έξοδα συντήρησης και πως θα πρέπει να υπάρχει ετήσια μίσθωση από την ΠΑΕ της τάξης του 1,3 εκατ. ευρώ.
 
Η κίνηση αυτή την πλευράς Τζίγγερ ερμηνεύεται με δύο τρόπους. Ή το έκανε για να εξασφαλίζει πως σε περίπτωση που η ΠΑΕ αλλάξει χέρια θα παραμείνει στην Παιανία και η οικογένεια θα παίρνει κάποια χρήματα ή για να ασκήσει πίεση ως προς την εύρεση λύσης στο διοικητικό αδιέξοδο.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε