Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Επίθεση Βεντούρη σε Πηλαδάκη: Θέλετε την παρανομία για να μείνει η ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου με επιστολή προς τον Κώστα Πηλαδάκη κάνει λόγο τγια προσπάθεια επηρεασμού προσώπων και καταστάσεων με προφανή σκοπό την παραμονή της ΑΕΛ στην κατηγορία.

Οι κινήσεις των ανθρώπων του Πανιωνίου όσο οι μέρες παιρνούν θα είναι ολοένα και περισσότερες μιας και η ομάδα της Νέας Σμύρνης κινδυνεύει να υποβιβασθεί στη Football League αν δεν κερδίσει την έφεση που έχει καταθέσει.

Αντίδραση των οπαδών του Πανιωνίου: Ανοίξτε όλους τους φακέλους…

Μετά την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών, ήρθε η επιστολή του Γεράσιμου Βεντούρη προς τον Κώστα Πηλαδάκη. Σε αυτή ο πρόεδρος των Νεοσμυρνιωτών αναφέρεται στην επιστολή του προέδρου της ΑΕΛ στον Πρωθυπουργό η οποία, σύμφωνα με τον Βεντούρη, στάλθηκε για να επηρεάσει καταστάσεις προς όφελος της Λάρισας.

Η επιστολή του Γεράσιμου Βεντούρη:

“Κύριε Πηλαδακη,

Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα την επιστολή σας προς τον Κο Πρωθυπουργό με την οποία συμφωνώ απόλυτα και θα ήθελα, εάν ποτέ ασχοληθεί σοβαρά μαζί μας σαν ποδόσφαιρο όντως να εξασφαλίσει αδιάβλητη και σωστή εφαρμογή των νόμων και κανονισμών.

Πιστεύω όμως ότι μέχρι εκεί φτάνουν οι ταυτισμοί απόψεων. Διότι εσείς δεν ζητάτε πραγματικά την σωστή εφαρμογή των νόμων. Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε πολύ καλά το περιεχόμενο του φακέλου του Πανιωνίου και έχετε αρκετή πείρα και εμπειρία να γνωρίζετε ότι δεν είναι δυνατόν και λογικό μια ομάδα από τον Γεναρη και ύστερα να έχει πληρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο Ευρω σε μισθούς, πριμ κλπ και να έχει αφήσει ανεξόφλητα 11,000 περίπου Ευρω σε ποδοσφαιριστές με κίνδυνο να μείνει χωρίς αδειοδότηση.

Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε πολύ καλά πως ο κανονισμός προβλέπει ρητά ότι στην θέση της βεβαίωσης του ποδοσφαιριστή  μπορεί ο Ορκωτός να βεβαιώσει ότι έγινε η σχετική εξόφληση από τα παραστατικά που επιθεώρησε.

Είμαι τέλος σίγουρος ότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι η σχετική βεβαίωση έχει γίνει στην έκθεση του Ορκωτού.
Εάν λοιπόν κάποιος επιθυμεί την σωστή και πιστή εφαρμογή των νόμων αυτός είναι ο Πανιώνιος. Οι δικοί σας πόθοι είναι μάλλον να μην γίνει σωστή εφαρμογή, ώστε από την πίσω πόρτα να μπορέσετε να πετύχετε αυτό που δεν κάνατε στους αγωνιστικούς χώρους. Την παραμονή στην κατηγορία.

Ίσως τώρα εξηγείται ο φανατισμός ορισμένων κυρίων στην συζήτηση της εισήγησης τους στην πρωτοβάθμια επιτροπή. Την πραγματική εξήγηση βέβαια μόνο αυτοί την γνωρίζουν.

Από καιρό πάντως φωνάζετε για την αδειοδότηση οπότε ίσως ξέρατε πολύ νωρίτερα το τι περίεργες διαβουλεύσεις και διεργασίες θα γινόντουσαν. Αποδεικνύεται και λάθος η θέση μας στην Σουπερ Λιγκα για την τοποθέτηση στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας των ομάδων που δεν θα αδειοδοτηθούνε. Διότι έτσι ανοίγει η όρεξη σε ομάδες σαν και σας να ζητάτε μέσω των επικλήσεων του Πρωθυπουργού την άδικη και μεροληπτική απόφαση δικαιοδοτικών οργάνων υπέρ σας.

Την Πέμπτη που θα συζητηθεί το θέμα στην ΕΠΟ θα παρέμβουμε υπέρ των θέσεων της ΕΠΟ. Έτσι δεν θα έχετε κανένα πλέον κίνητρο να επικαλείσθε Πρωθυπουργικές ή άλλες επεμβάσεις. Ζήτω το μεγαλείο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και όλων των διαπλοκών του.

Γεράσιμος Βεντούρης”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε