Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Επίθεση Ζαγοράκη σε Αδαμίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η ενέργεια της ΑΕΚ να προβεί σε καταγγελία στον Αθλητικό Εισαγγελέα για όσα έγιναν στην Τούμπα προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του προέδρου του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Η κίνηση του Σταύρου Αδαμίδη να στείλει έγγραφη καταγγελία στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, καταγγέλλοντας κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος της ΑΕΚ στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (13/11), στην Τούμπα, προκάλεσε την αντίδραση του Ζαγοράκη.
 
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τηλεφώνησε στον ομόλογό του, Σταύρο Αδαμίδη, και του εξέφρασε τα σοβαρά του παράπονα για τη στάση της “Ένωσης”. Ο ισχυρός άνδρας του “δικεφάλου” είπε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ πως η διοίκησή του έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να προστατευτεί η αποστολή των φιλοξενουμένων και πως η καταγγελία στον αθλητικό εισαγγελέα δεν συνάδει με την απόφαση όλων των συλλόγων να χαμηλώσουν τους τόνους.

Μάλιστα ανέφερε πως και η πλευρά του ΠΑΟΚ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε προχωρήσει σε καταγγελία για τη συμπεριφορά παικτών της ΑΕΚ (που φέρονται να έκαναν χειρονομίες προς την εξέδρα) και ειδικότερα του Τραϊανού Δέλλα που επέστρεψε ένα μπουκάλι στην εξέδρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε