Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιθετικό και αμυντικό χαφ θέλει ο Βαλβέρδε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Βάσκο τεχνικό από την οποία προέκυψε πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα κινηθούν για τερματοφύλακα αλλά θα πάνε για δύο παίκτες “ενδεκαδάτους”.

Η συνάντηση που όλοι περίμεναν ολοκληρώθηκε με τους δύο άνδρες να τα λένε σε καλό κλίμα και για αρκετή ώρα, μία μέρα μετά την εντυπωσιακή πεντάρα του Ολυμπιακού επί της Ρόμα στο ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε.
 
Όπως διέρρευσε, δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για την απόκτηση τερματοφύλακα, καθώς υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο δίδυμο Νικοπολίδης-Πάρντο. Ο Βαλβέρδε έχει εξαιρετική άποψη και για τους δύο. Όσων αφορά την υπόλοιπη ενίσχυση της ομάδας οριστικό θεωρείται πως οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν για δύο παίκτες. Έναν αμυντικό μέσο και έναν επιθετικό. Για την πρώτη θέση το προβάδισμα έχει ο Νεκουνάμ, καθώς ο Βαλβέρδε τον θεωρεί έτοιμη λύση, ενώ για τη θέση του φορ εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις.
 
Ο Σουμπίνιο και ο Παπάζογλου
 
Ο Σουμπίνιο είναι κλεισμένος, ο Βαλβέρδε τον είδε, αλλά θα δοθεί δανεικός στον Πανσερραϊκό για τον Παπάζογλου. Στην oμάδα των Σερρών θα μείνει και την τρέχουσα περίοδο ο νεαρός κεντρικός αμυντικός.
 
Τις επόμενες μέρες αναμένεται η εισήγηση του Ισπανού τεχνικού για το ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε