Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Επιβεβαιώνει για ΠΑΟ ο Φερέιρα

Η θετική εισήγηση θα δώσει τη θέση της σε μια συνάντηση οριστικοποίησης της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μέχρι αύριο θα έχουν τελειώσει όλα. “Έχω πολύ δουλειά στον Παναθηναϊκό” δήλωσε ο Πορτογάλος.

Οι Φρέιτας-Αντωνίου έκαναν θετική εισήγηση για τον Μανουέλ Ζεσουάλδο Φερέιρα και αυτό που απομένει είναι να αφιχθεί ο 64χρονος τεχνικός στην Αθήνα και να συναντηθεί με το Νικόλα Πατέρα και να δώσουν τα χέρια. Κάτι που θα γίνει σε λίγες ώρες, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του, από το αεροδρόμιο της Λισσαβόνας, λίγο πριν μπεί στο αεροπλάνο.

“Πάω στην Ελλάδα σήμερα, χωρίς να έχω καθόλου χρόνο για ξεκούραση. Ήταν μια καλή ευκαιρία να πάω σε έναν σύλλογο, ο οποίος έχει τους ίδιους στόχους με εμένα, πρωταθλήματα και συμμετοχή στο Champions League”, δήλωσε, επιβεβαιώνοντας της πληροφορίες που τον θέλουν μόλις μια “ανάσα” από τον πάγκο των “πράσινων”.

Ο Φερέιρα δεν θέλησε να αναλύσει το θέμα της απόλυσης του από τη Μάλαγα και ακόμα και όταν ρωτήθηκε για την ισπανική ομάδα, στην απάντηση του “πρωταγωνίστησε” ο Παναθηναϊκός: “Δέχτηκα την πρόκληση αυτή επειδή με έπεισαν ότι θα είχα τις κατάλληλες προϋποθέσεις να δουλέψω, αλλά τελικά διάλεξαν διαφορετικό δρόμο. Ας αφήσουμε το παρελθόν πίσω μας και να δούμε την επόμενη μέρα, επειδή υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να κάνω με τον Παναθηναϊκό”.

Η άφιξη του Φερέιρα στη χώρα μας θα γίνει μαζί με τους τρεις συνεργάτες του (Νούνο, Ρουί Σίλβα και Ζοσέ Γκόμες) και όλοι μαζί θα παρακολουθήσουν το σαββατιάτικο ματς με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

“Στην Αθήνα ο Φερέιρα – Ντεμπούτο με Μπαρτσελόνα”

Αν όλα πάνε καλά, ο έμπειρος Πορτογάλος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι έναντι 700.000 ευρώ, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε