Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Επιβεβαίωνει το ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ ο Πανιώνιος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ανακοίνωση μέσω της οποίας επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Couvra Holdings LTD  για την εξαγορά της ΠΑΕ εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Πανιώνιος ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας τα κάτωθι:

Την Πέμπτη 15/05/2011 στάλθηκε με fax στα γραφεία του Συλλόγου, επιστολή από την εταιρεία Couvra Holdings LTD, με την οποία εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ».

Ο Σύλλογος με τη σειρά του απάντησε ως ακολούθως:

“Κύριε Χατζηνικολάου

Λάβαμε την επιστολή σας σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Γ.Σ.Σ. Πανιώνιος.

Εκτιμάμε ιδιαίτερα την πρόθεσή σας που μας τιμά.

Προκειμένου να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση θα θέλαμε προηγουμένως να μας διευκρινίσετε κάποια στοιχεία που θα μας διευκολύνουν, δεδομένου ότι ο Πανιώνιος για μας δεν είναι μια εταιρεία μόνο προς πώληση, αλλά μια ιδέα που χρειάζεται σωστή διαχείριση.

Συγκεκριμένα θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποια είναι τα φυσικά πρόσωπα που προτίθενται να αναλάβουν την ΠΑΕ, το αντικείμενο δραστηριότητας ή ενασχόλησης των επενδυτών σήμερα, την προηγούμενη εμπειρία τους στον συγκεκριμένο αθλητικό-επαγγελματικό χώρο, καθώς και ορισμένα οικονομικά στοιχεία για την περίοδο 2009-2010 που αφορούν την ή τις εταιρείες των επενδυτών.

Σημαντικές είναι οι προθέσεις και το επενδυτικό πρόγραμμα που έχετε για την ΠΑΕ σε βάθος πενταετίας για να εξασφαλισθεί η διαρκής πρόοδος και ανάπτυξη της ΠΑΕ.

Σας επισημαίνουμε ότι οι προθέσεις σας όσο αφορά το ερασιτεχνικό κομμάτι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μας, δεδομένου ότι ο ερασιτέχνης ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΙΔΕΑΣ με χιλιάδες αθλητές και πολλά αθλητικά τμήματα υψηλού επιπέδου.

Παρακαλούμε να λάβετε υπ’οψιν σας τα ανωτέρω πριν εισέλθουμε σε οποιαδήποτε ουσιαστική συζήτηση”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε