Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Επιβεβαίωσε επαφές με Ολυμπιακό ο Ντεγκρά – “Κλεισμένος” ο Οτσόα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Ολυμπιακό, την ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” συμφώνησαν με τον διεθνή Μεξικάνο πορτιέρο Γκιγιέρμο Οτσόα. Δείτε το βίντεο.

Ο Ματίας Ντεγκρά άφησε και πάλι καλές εντυπώσεις στον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης να συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα ήθελε ο Ισπανός τεχνικός για τη συγκεκριμένη θέση. Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” θέλει οπωσδήποτε τερματοφύλακα και μάλιστα ακόμα δεν είναι σαφές αν θα πάρει ακόμα και δύο, κάτι που θα κριθεί από το αν του κάνει για βασικός ή οχι, ο Πάρντο.

Ο ίδιος ο γκολκίπερ με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού και δήλωσε ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα.

“Βλέπω κάθε μέρα ξεχωριστά. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς. Έχει γίνει μία κουβέντα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω πριν γίνει κάτι. Η Ελλάδα μού αρέσει πάρα πολύ, όπως και στην οικογένειά μου. Μακάρι να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ. Αυτό θα το δούμε το καλοκαίρι, καθώς τότε λήγει το συμβόλαιό μου με τον Αστέρα. Αυτή τη στιγμή θέλω το καλύτερο για την ομάδα που αγωνίζομαι και το μυαλό μου είναι μόνο εκεί: να παραμείνουμε στη Σούπερ Λίγκα”, τόνισε.

Όπως και να έχει, ο Ντεγκρά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θα μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο, αν και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι υπάρχει η διάθεση να παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα. Όλα αυτά βέβαια αν οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι λογικές.

“Τους ποδοσφαιριστές που διακρίνονται στην ομάδα μας προσπαθούμε με κάθε υγιές μέσο να τους κρατήσουμε, αλλά μέσα σε συγκεκριμένα οικονομικά μεγέθη που μπορεί να προσφέρει ένας σύλλογος του βεληνεκούς του Αστέρα. Στον Ντεγκρά θα γίνει μία συγκεκριμένη πρόταση στα πλαίσια του μπάτζετ της ομάδας, αλλά αν δεν ικανοποιηθεί ο παίκτης, ο Αστέρας δεν μπορεί να δώσει ένα τρελό ποσό. Όχι μόνο για τον παίκτη αυτόν, αλλά για οποιονδήποτε άλλον. Εμείς θα κινηθούμε σε συγκεκριμένο οικονομικό μέγεθος. Τα αποδυτήρια πρέπει να είναι ισορροπημένα. Δεν μπορεί ένας παίκτης να παίρνει 700-800 χιλ. ευρώ και οι υπόλοιποι πολύ λιγότερα. Έχουμε μπει σε μία κουβέντα με τον Ντεγκρά, η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε κλείσει, αλλά θα ξαναμιλήσουμε”, δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Μποροβήλος.

Από ότι φαίνεται όμως οι Πειραιώτες θα πάνε για δύο τερματοφύλακες, όπου μαζί με τον Πάρντο θα αποτελέσουν την τριάδα την επόμενη σεζόν. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει αποσπάσει από τώρα το “ναι” του Γκιγιέρμο Οτσόα για το καλοκαίρι. Ο 25χρονος (13/7/1985) πορτιέρο αγωνίζεται από το 2004 στην Αμέρικα, έχοντας πραγματοποιήσει 222 (!) συμμετοχές με την ομάδα του. Ο Οτσόα είναι διεθνής 41 φορές με την εθνική του Μεξικό και συμπεριελήθφηκε στην αποστολή της ομάδας για το Μουντιάλ του 2010 στα γήπεδα της Ν. Αφρικής. Πρόκειται για έναν ικανότατο γκολκίπερ όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε