Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Επιβεβαίωσε για Μπόατενγκ ο Ολυμπιακός – Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις

Επιβεβαίωσε για Μπόατενγκ ο Ολυμπιακός – Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις

Στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου για ελεύθερους παίκτες, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ντέρεκ Μπόατενγκ. Ο Γκανέζος βρίσκεται στην Ελλάδα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αν αυτές βγουν “καθαρές” τότε θα ολοκληρωθεί η απόκτησή του.

Το θέμα το αποκάλυψε το Skysports που ανέφερε ότι ο Ντέρεκ Μπόατενγκ όχι απλά συζητάει με τον Ολυμπιακό αλλά βρίσκεται στην Ελλάδα και περνάει από ιατρικές εξετάσεις.

Οι ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν το δημοσίευμα και μάλιστα ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αν τα αποτελέσματα είναι “καθαρά” τότε θα προχωρήσεουν στην απόκτησή του.

Ο 29χρονος Γκανέζος ανήκει στην Ντνιεπρ αλλά έχει δικαστική μάχη με την Ουκρανική ομάδα ώστε να μείνει ελεύθερος. Προσπάθησε να πάρει μετεγγραφή στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Φούλαμ, χωρίς να τα καταφέρει και πλέον είναι μία ανάσα από την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Μπόατενγκ ξεκίνησε την καριέρα του από την Καλαμάτα, αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκός και στον ΟΦΗ πριν μετακομίσει στη Σουηδία.

Για μία διετία ήταν παίκτης της Χετάφε και συνυπήρξε με τον Μίτσελ.

Δουλειά για… Λεβάντε στον Ολυμπιακό – Ενοχλήσεις ο Ντιακιτέ

Προπονήθηκε ο Κάρολ – Έτοιμος για το ματς Λεβάντε – Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε